Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Wszystkie produkty

  • Chleb Kaszubski

    Chleb Kaszubski

    Tradycyjny smak i aromat żyta Bogate źródło witamin i minerałów Zawiera kiełki żyta Łatwa i powtarzalna produkcja Do każdego worka komplet etykiet...

    Oferta: sprzedam | producent: Semix | sprzedawca: Semix | cena netto: 0,00 zł

    Więcej

  • FermFresh Dinkel

    FermFresh Dinkel

    Świeży produkt fermentacyjny z całymi ziarnami orkiszu, zakwasem orkiszowym wzbogacony miodem. Bilans orkiszu wynosi ponad 50%, co czyni produkt FermFresh® Dinkel bardzo wartościowym. Jego wszechstronne zastosowanie (chleb, pieczywo drobne, przekąski) oraz łatwość użytkowania sprawia, że jest on chętnie stosowany w piekarniach. Zachęcamy...

    Oferta: sprzedam | producent: Uniferm | sprzedawca: UNIFERM Polska | cena netto: 0,00 zł

    Więcej

  • Glazura Mirror Ascanio

    Glazura Mirror Ascanio

    Glazura mirror Ascanio (czasem określana również jako glazura na zimno) po nałożeniu na produkt tworzy na wierzchu przezroczystą warstwę, zabezpieczając produkt przed wyschnięciem. Nie trzeba podgrzewać ani dodawać żadnych składników - wystarczy nałożyć i gotowe. Uwaga: produkt nie zastyga, pozostaje podatny...

    Oferta: sprzedam | producent: Kandy | sprzedawca: Kandy | cena netto: 0,00 zł

    Więcej

  • Babka o smaku truskawkowym

    Babka o smaku truskawkowym

    Produkt o szerokim zastosowaniu, do wyrobu różnorodnych ciast biszkoptowo – tłuszczowych. Uniwersalny produkt, z którego można przygotować klasyczne babki o różnym kształcie oraz blaty do ciast deserowych. Odpowiednio dobrane składniki nadają produktowi gotowemu dużą wilgotność oraz delikatny i puszysty miękisz, który pozostaje świeży...

    Oferta: sprzedam | producent: Uldo | sprzedawca: ULDO Polska | cena netto: 0,00 zł

    Więcej

  • Nadzienie termostabilne AKO

    Nadzienie termostabilne AKO

    Nadzienia firmy AKO przeznaczone są do nadziewania i przekładania ciast, są termostabilne - nadają się do wypieku i zamrażania. Podczas wypieku nadzienia nie zmieniają objętości oraz zachowują nadany kształt. Mogą być dozowane za pomocą specjalistycznych urządzeń do nadziewania.Obróbka mechaniczna nie wpływa na...

    Oferta: sprzedam | producent: AKO S.A. | sprzedawca: AKO S.A. | cena netto: 0,00 zł

    Więcej

  • Mistrz Branży wrzesień-październik 2018 (Katalog reklam)

    Mistrz Branży wrzesień-październik 2018 (Katalog reklam)

    SPIS TREŚCIRozmowa Mistrza Branży Od ziarenka do bochenka – rozmowa z dr. Józefem Sadkiewiczem, prezesem Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego w Bydgoszczy Ludzie i ich pasje W -80 stopni dookoła świata, czyli zamrozić od zapomnienia. Biblioteka Zakwasu w belgijskim Sankt VithGłębia smaku w...

    Oferta: inne | producent: Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69 | sprzedawca: Mistrz Branży | Cena do negocjacji

    Więcej

  • Zestawy form piekarniczych kwasoodpornych „do sztaplowania”

    Zestawy form piekarniczych kwasoodpornych „do sztaplowania”

    Zestawy form piekarniczych kwasoodpornych „do sztaplowa” produkowane są zawsze wg indywidualnych potrzeb Klientów. Formy te posiadają specjalne wcięcia i wzmocnienia co ułatwia sztaplowanie. Zajmują dużo mniej miejsca niż zestawy „proste”. Zespoły wyposażone są w rączki w profilu zamkniętego przez co nie...

    Oferta: sprzedam | producent: Korzeniewscy | sprzedawca: KORZENIEWSCY Formy Wózki piekarnicze | cena netto: 0,00 zł

    Więcej

  • Tarty i tartaletki

    Tarty i tartaletki

    Tartaletka okrągłaśrednica 80 mm i 160 mm     Tartaletka prostokątnaWielkość: 100 x 50 mm   Tartaletka trójkątWielkość: 78 x 78 mm   Tartaletka serceWielkość: 90 x 83 mm   propozycja podania  ...

    Oferta: sprzedam | producent: Zakład Cukierniczy Michaś | sprzedawca: Zakład Cukierniczy Michaś | Cena do negocjacji

    Więcej

  • Kotły do gotowania podciśnieniowego VACUUM FIREX HIGH-P 70 / 130

    Kotły do gotowania podciśnieniowego VACUUM FIREX HIGH-P 70 / 130

    ● Ewolucyjne, innowacyjne gotowanie próżniowe VACUUM gwarantuje uzyskanie dużo niższych temperatur wrzenia w podciśnieniu (np. 60-80 °C) oraz oszczędność energii, nawet do 60% wskutek uzysku niskiej temperatury wrzenia wody. ● Intensyfikacja smaku oraz podwyższenie jakości i wyglądu potraw gotowanych w niższych temperaturach...

    Oferta: sprzedam | producent: Hert | sprzedawca: HERT | cena netto: 0,00 zł

    Więcej