Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Po godzinach

  • Przekuj kryzys w sukces! Z majowym Mistrzem Branży

    Przekuj kryzys w sukces! Z majowym Mistrzem Branży

    Przekonaj się, jak przekuć porażkę w sukces według Josefa Zottera, producenta ekstrawaganckiej czekolady kraftowej. Uruchom kreatywność w czasach pandemii i odpowiadaj na potrzeby konsumentów. Sprawdź i porównaj różne formy sprzedaży online. I zainwestuj czas w rozwój nowych umiejętności! To wszystko w majowym wydaniu MB :)

    Więcej

  • Marcowy Mistrz Branży

    Marcowy Mistrz Branży

    W najnowszym wydaniu Mistrza Branży przeczytasz, jak smakuje cukierniczy hat-trick Łukasza Roguskiego, ukoronowany tytułem Mistrza Europy w Dekoracji Tortów Expo Sweet 2020; poznasz zasady gelato wg Jacopo Chelli, nauczysz się przygotowywać lody bez cukru oraz odkryjesz magię wielkanocnych wypieków jak dawniej.

    Więcej

  • Mistrz Dekoracji - wydanie specjalne już dostępne!

    Mistrz Dekoracji - wydanie specjalne już dostępne!

    Po dłuższej przerwie wraca, a w nim: Marta Hidalgo i jej hipnotyzujące dzieła z czekolady plastycznej, słodkie stoły, torty kolosy, aktualne trendy dekoratorskie i 14 autorskich tutoriali polskich dekoratorek! Zacznij sezon razem z Twoim ulubionym Mistrzem Dekoracji w wydaniu specjalnym!

    Więcej

  • Poznaj słodkie trendy 2020 z nowym wydaniem Mistrza Branży

    Poznaj słodkie trendy 2020 z nowym wydaniem Mistrza Branży

    Rzemieślniczy chleb, wegańskie lody, niebieskie koktajle, paprotki w tortach, mąka z bananów... a wszystko to pod wspólnym szyldem - pasji i spójności. Te dwa słowa doskonale przystają też do prac Jowity Woszczyńskiej, która - jako światowa mistrzyni - również dyktuje trendy na ten rok.

    Więcej

  • Słodko, wytrawnie i pięknie - grudniowy Mistrz Branży

    Słodko, wytrawnie i pięknie - grudniowy Mistrz Branży

    W najnowszym wydaniu – jak to na wigilijnym stole – przeplata się mnóstwo słodkości wraz z wytrawnymi akcentami. Zachwycamy się pięknymi opakowaniami, uczymy efektywnej sprzedaży i wsłuchujemy się w to, co kucharze mają do powiedzenia cukiernikom.

    Więcej

  • Listopadowy Mistrz Branży. Master Bakerzy i chleb ponad podziałami

    Listopadowy Mistrz Branży. Master Bakerzy i chleb ponad podziałami

    W listopadowym Mistrzu Branży piekarz i pasjonatka rzemieślniczego chleba opowiadają o swojej pasji, własnym rozwoju i konkursie Master Baker Bakepol 2019. W tym wydaniu sięgamy drzew i oswajamy nowe smaki. Zastępujemy cukier błonnikiem pokarmowym, pokazujemy supermoc minikiwi oraz wciąż odkrywamy piękno w chlebie.

    Więcej

  • Witamy jesień z Jordim Bordasem

    Witamy jesień z Jordim Bordasem

    W najnowszym wydaniu stawiamy na B-Concept Jordiego Bordasa oraz stare koncepty na zero waste w nowoczesnej piekarni i cukierni. Odkrywamy siłę social mediów z Szymonem Czerwińskim, a także szukamy najlepszych blach i form, tak by Wasze wypieki były tej jesieni w wyjątkowo dobrej formie!

    Więcej