Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Po godzinach

  • Listopadowy Mistrz Branży

    Listopadowy Mistrz Branży

    Sytuacja na świecie zmienia się z dnia na dzień, nie napawając optymizmem. My niezmiennie jesteśmy z Wami. I właśnie oddajemy w Wasze ręce najnowszy numer, mocno pachnący świeżym chlebem rodem z San Francisco. Jest też o cieście parzonym, lodach w słoiku i tortach, które zbliżają do siebie ludzi.

    Więcej

  • Lekko i kolorowo - jesień z nowym Mistrzem Branży

    Lekko i kolorowo - jesień z nowym Mistrzem Branży

    Niebieski chleb, czarna beza, czekoladowa anatomia i desery ze szczawiem - to tylko niektóre smaczki, które znajdziecie na łamach jesiennego wydania. A na naszej okładce mistrz smaku - Tomasz Deker, jeden z najlepszych cukierników w Europie, który dzieli się z nami swoją filozofią sukcesu.

    Więcej

  • Branża nabiera rozpędu - czerwcowe wydanie Mistrza Branży

    Branża nabiera rozpędu - czerwcowe wydanie Mistrza Branży

    Jak wygląda krajobraz po wirusowym tsunami? Przyglądamy się tym, którzy wyszli z kryzysu zwycięską ręką. Pytamy o to, co musieli zmienić. I pomagamy wdrożyć nowe pomysły i innowacje do twojego sklepu i pracowni. Zobacz, co jeszcze znajdziesz w najnowszym wydaniu Mistrza Branży.

    Więcej

  • Przekuj kryzys w sukces! Z majowym Mistrzem Branży

    Przekuj kryzys w sukces! Z majowym Mistrzem Branży

    Przekonaj się, jak przekuć porażkę w sukces według Josefa Zottera, producenta ekstrawaganckiej czekolady kraftowej. Uruchom kreatywność w czasach pandemii i odpowiadaj na potrzeby konsumentów. Sprawdź i porównaj różne formy sprzedaży online. I zainwestuj czas w rozwój nowych umiejętności! To wszystko w majowym wydaniu MB :)

    Więcej

  • Marcowy Mistrz Branży

    Marcowy Mistrz Branży

    W najnowszym wydaniu Mistrza Branży przeczytasz, jak smakuje cukierniczy hat-trick Łukasza Roguskiego, ukoronowany tytułem Mistrza Europy w Dekoracji Tortów Expo Sweet 2020; poznasz zasady gelato wg Jacopo Chelli, nauczysz się przygotowywać lody bez cukru oraz odkryjesz magię wielkanocnych wypieków jak dawniej.

    Więcej

  • Mistrz Dekoracji - wydanie specjalne już dostępne!

    Mistrz Dekoracji - wydanie specjalne już dostępne!

    Po dłuższej przerwie wraca, a w nim: Marta Hidalgo i jej hipnotyzujące dzieła z czekolady plastycznej, słodkie stoły, torty kolosy, aktualne trendy dekoratorskie i 14 autorskich tutoriali polskich dekoratorek! Zacznij sezon razem z Twoim ulubionym Mistrzem Dekoracji w wydaniu specjalnym!

    Więcej

  • Poznaj słodkie trendy 2020 z nowym wydaniem Mistrza Branży

    Poznaj słodkie trendy 2020 z nowym wydaniem Mistrza Branży

    Rzemieślniczy chleb, wegańskie lody, niebieskie koktajle, paprotki w tortach, mąka z bananów... a wszystko to pod wspólnym szyldem - pasji i spójności. Te dwa słowa doskonale przystają też do prac Jowity Woszczyńskiej, która - jako światowa mistrzyni - również dyktuje trendy na ten rok.

    Więcej