Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Po godzinach

  • Na Mikołajki Mistrz Branży z dobrą książką

    Na Mikołajki Mistrz Branży z dobrą książką

    Lubimy wszystko, co dobre, długie rozmowy i ciekawą kulinarną lekturę. A nade wszystko lubimy sprawiać naszym Czytelnikom miłe niespodzianki. Z okazji Mikołajek przygotowaliśmy Mistrza Branży z bardzo dobrą książką :)

    Więcej

  • Nowy Mistrz Dekoracji pod choinkę!

    Nowy Mistrz Dekoracji pod choinkę!

    A w nim, jak to na Gwiazdkę - polskie gwiazdy sugarcraftingu! Agnieszka Paczóska, czyli the Best of Cake Festival Poland oraz Jowita Woszczyńska, czyli pierwsza Polka na podium w Mediolanie, a także przegląd nagrodzonych dekoratorek w Birmingham, świąteczne cudeńka z masy cukrowej, modne monoporcje i niebezpieczne alergeny.

    Więcej

  • Jesienny niezbędnik - nowy Mistrz Dekoracji już jest!

    Jesienny niezbędnik - nowy Mistrz Dekoracji  już jest!

    Jak przetrwać jesień? Zanurzyć się pod kołdrę. Albo… zanurzyć się w bajeczny i kolorowy świat słodkiej dekoracji. Najlepiej w tym celu posłuży najnowszy numer Mistrza Dekoracji. A w nim - niezwykłe tutoriale oraz zaproszenie na Cake Festival Poland.

    Więcej

  • Wakacyjny Mistrz Branży: niekonwencjonalnie, kulinarnie i kulturalnie

    Wakacyjny Mistrz Branży: niekonwencjonalnie, kulinarnie i kulturalnie

    Od prostej rymowanki do zwycięskich lodów Adama Pokojskiego, pierwszego Polaka, który wygrał eliminacje do Gelato World Tour. Od inspirującej mocy kina i literatury po nieznaną książkę mistrza piekarstwa Mariana Pozorka. Od warszawskich kooperatyw spożywczych po niewykorzystany potencjał chleba w turystyce kulinarnej.

    Więcej

  • Mistrz Branży: pozytywni ludzie, dobre jedzenie i ciekawe pomysły na sklep

    Mistrz Branży: pozytywni ludzie, dobre jedzenie i ciekawe pomysły na sklep

    Diego Lozano w Polsce, Diego Lozano w Mistrzu Branży! Czego nie wiecie o najsłynniejszym brazylijskim cukierniku na świecie i co zaprezentuje na szkoleniu w Łodzi? Jak dobre jedzenie staje się sposobem na życie i biznes dla piekarzy w Polsce i Kambodży? Jak zerwać z rutyną w sklepie firmowym i zrewolucjonizować ofertę na lato?

    Więcej

  • Mistrz Branży: zakręceni na punkcie lodów

    Mistrz Branży: zakręceni na punkcie lodów

    Odrobina szaleństwa i 100% perfekcja, czyli przepis Tomasza Szypuły i Łukasza Parzymskiego na Lodziarskie Mistrzostwa Polski 2017! Nowatorskie trendy w lodach: świeże zioła i kwiaty, 5 najbardziej pożądanych deserów na Instagramie, ekologiczne kubeczki do lodów. Oraz EXTRA przewodnik po imprezach i festiwalach lodziarskich!

    Więcej