Różne role kawiarni

Klient przychodzi do twojego lokalu nie tylko po coś słodkiego. Chce też odpocząć, popracować, zabić nudę. Dlatego tak ważne jest zrozumienie głównych potrzeb gości, by móc zaoferować im coś więcej.
Klient przychodzi do twojego lokalu nie tylko po coś słodkiego. Chce też odpocząć, popracować, zabić nudę. Dlatego tak ważne jest zrozumienie głównych potrzeb gości, by móc zaoferować im coś więcej.
Często ubranie figurki sprawie nie lada problem. W tym tutorialu pokaże jak zrobić poszczególne elementy stroju w kilku krokach.
Opinie ekspertów Food and Design są podzielone. Personalizacja produktów, aktywizowanie odbiorców czy proekologiczne postawy – to jedne z kilku trendów wykorzystywanych przez marki z sektora food. Czy dzięki nim w świecie w kryzysie firmy odnotowują wzrosty sprzedaży? Jakie podejście sprzedawcy ma potencjał biznesowy?
Planujesz prośrodowiskowe inwestycje w firmie? Dowiedz się, czy przysługuje Ci dofinansowanie z Funduszy Europejskich. Transformacja przedsiębiorstw w kierunku zrównoważonego rozwoju oraz gospodarki o obiegu zamkniętym to główny cel stojący za modułem zazielenienie przedsiębiorstw.
6 finalistów stanęło do walki o tytuł mistrza w tworzeniu idealnej bagietki na zakwasie.
W kwietniu w świecie designu zapanowało wielkie poruszenie! Odbyły się największe targi meblowe na świecie, które kreują trendy i wpływają na wygląd wnętrz przez co najmniej dwanaście następnych miesięcy.
Energia elektryczna to aktualnie jeden z większych czynników kosztotwórczych w każdej firmie. Jej ceny na Towarowej Giełdzie Energii wzrosł y od 2019 roku ponad trzykrotnie. Do 2030 roku prognozuje się stał y wzrost cen energii powyżej poziomu inflacji.
Ambasadorem tej edycji projektu został Andrzej Polan – osobowość telewizyjna, restaurator, kucharz – który nie tylko przybliży konsumentom właściwości chleba i bułek, ale także poprzez swoją aktywność będzie inspirować do eksperymentowania z pieczywem w roli głównej.
9-11 maja podczas dni otwartych w Republice Smaku w Piasecznie, przy ulicy Raszyńskiej 13, na klientów czekała moc atrakcji. W tym wyjątkowym miejscu stworzonym dla cukierniczych pasjonatów przybyli goście mieli okazję uczestniczyć w pokazach oraz degustować lody rzemieślnicze.
Mamo bez Ciebie nie byłoby pięknego dzieciństwa