Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Mistrz Branży czerwiec 2022

Dlaczego w Chlebio nie powstają bochenki z pszenicy? Jak stworzyć cukiernię od zera? Czy pasty do lodów są złe? W najnowszym wydaniu odpowiadamy na te pytania, a także przekonujemy, że róża to nie tylko nadzienie do pączków, desery mogą być zdrowsze, niż lekarstwa oraz że warto sprzedawać online.

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Chleb w służbie życiu – rozmowa z Pawłem i Justyną Włodarskimi
Zimny, ale słodki drań – rozmowa z Kamilem Sitarzem
Poezja smaku – rozmowa z Zuzanną Jankiewicz

Mistrz produkcji
Od marzenia do pracowni – jak otworzyć własną cukiernię
Q&A – idealny piec do twojej pracowni
Serce pracowni – piec cukierniczy
Wymagania sanepidu dla pracowni wypieków
Forma formie nierówna
Piece termoolejowe – poznaj technologię przyszłości
Za drzwiami piekarni
Kupuj i sprzedawaj online
PAC, POD i SMC dla dowolnego produktu?
Lody owocowe
W obronie prawdziwej kaszubskiej truskawki
Róża w cukiernictwie
Tartaletki z truskawkową pianką
Pierniki przez duże P

Mistrz zarządzania
Powiew morskiej bryzy
Nowe zawody jako odpowiedź na potrzeby rynku pracy

Flash News

 

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

Mistrz Branży Oferta: inne
Producent: Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
Sprzedawca: Mistrz Branży
Cena do negocjacji