Dlaczego w Chlebio nie powstają bochenki z pszenicy? Jak stworzyć cukiernię od zera? Czy pasty do lodów są złe? W najnowszym wydaniu odpowiadamy na te pytania, a także przekonujemy, że róża to nie tylko nadzienie do pączków, desery mogą być zdrowsze, niż lekarstwa oraz że warto sprzedawać online.
SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Chleb w służbie życiu – rozmowa z Pawłem i Justyną Włodarskimi
Zimny, ale słodki drań – rozmowa z Kamilem Sitarzem
Poezja smaku – rozmowa z Zuzanną Jankiewicz
Mistrz produkcji
Od marzenia do pracowni – jak otworzyć własną cukiernię
Q&A – idealny piec do twojej pracowni
Serce pracowni – piec cukierniczy
Wymagania sanepidu dla pracowni wypieków
Forma formie nierówna
Piece termoolejowe – poznaj technologię przyszłości
Za drzwiami piekarni
Kupuj i sprzedawaj online
PAC, POD i SMC dla dowolnego produktu?
Lody owocowe
W obronie prawdziwej kaszubskiej truskawki
Róża w cukiernictwie
Tartaletki z truskawkową pianką
Pierniki przez duże P
Mistrz zarządzania
Powiew morskiej bryzy
Nowe zawody jako odpowiedź na potrzeby rynku pracy
Flash News
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Producent: Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
Sprzedawca: Mistrz Branży
Cena do negocjacji