Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Relacje

  • Spora dawka słodkiej wiedzy

    Spora dawka słodkiej wiedzy

    I edycja Słodkiej Konferencji pod znakiem sukcesu - liczna frekwencja i zadowolenie uczestniczek potwierdzają zapotrzebowanie na tego typu wydarzenia.

    Więcej

  • Zaskakujące eliminacje w Wielkopolsce

    Zaskakujące eliminacje w Wielkopolsce

    Takich wyników mało kto się spodziewał! Po raz pierwszy w historii do finału turnieju nie dostał się żaden cukiernik. Z kolei w konkursie dla piekarzy wystartował tylko jeden uczeń – Dominik Dederek z ZS Mosina – który jako jedyny zakwalifikował się do Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz

    Więcej

  • Dlaczego warto wybrać Polskie Eko?

    Dlaczego warto wybrać Polskie Eko?

    Ekogala w Jasionce k. Rzeszowa jak co roku przyciąga zwolenników żywności produkowanej ekologicznie. Na wydarzeniu nie mogło zabraknąć stowarzyszenia Polska Ekologia, które aktywnie promuje bliskie jej idee od 13 lat.

    Więcej

  • Targi Branżowe Savpol 2019

    Targi Branżowe Savpol 2019

    9-20 października 2019 r. w hali widowiskowo-sportowej Arena Gliwice firma Savpol zorganizowała 4. edycję targów branżowych. Na ten jeden weekend Gliwice stały się światowym centrum piekarnictwa, cukiernictwa, lodziarstwa i gastronomii.

    Więcej

  • Sandomierz pełen bajecznych tortów

    Sandomierz pełen bajecznych tortów

    Piękny sandomierski rynek Starego Miasta stał się doskonałą sceną do zaprezentowania kunsztu dekoratorek tego regionu. Poziom prac zaskoczył nawet najbardziej wymagających widzów wystawy.

    Więcej

  • Bakepol – pasja i jakość budują zaufanie klientów!

    Bakepol – pasja i jakość budują zaufanie klientów!

    12-14 września br. w Krakowie na targach Bakepol pojawiła się branża piekarska, cukiernicza i lodziarska z kraju i za granicy. Ekspozycje utworzyło 120 firm, a w organizację stref pokazowych, szkoleń, debat i konkursu „Master Baker 2019 – Bakepol” zaangażowane były dziesiątki ekspertów oraz miłośników dobrych wypieków.

    Więcej