Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Wszystkie produkty

  • Nacinanie ciasta strumieniem wody – COMPACT LEO

    Nacinanie ciasta strumieniem wody – COMPACT LEO

    Compact Leo to półautomat do nacinania surowych kęsów silnym strumieniem wody. Blachy wsuwane są do systemu ręcznie, 1-osobowa obsługa, 4 wzory nacięcia. Łatwe dostosowanie do wszystkich rodzajów produktów i blach (maks. 100 x 100 cm). 2,5 min – tyle zajmuje nacięcie...

    Oferta: sprzedam | producent: Beor | sprzedawca: GETH | cena netto: 0,00 zł

    Więcej

  • Uldo Orkisz Extra

    Uldo Orkisz Extra

    Delikatne pieczywo wytwarzane z pszenicy orkisz, o wyjątkowych walorach odżywczych.Wyjątkowe połączenie delikatnego słodkawego smaku i długotrwałej świeżości. Bogactwo witamin oraz makro i mikroelementów. Orkisz Extra jest źródłem białka oraz posiada wysoką zawartość błonnika pokarmowego. Orikisz Extra to także źródło kwasu foliowego oraz witamin B1...

    Oferta: sprzedam | producent: Uldo | sprzedawca: ULDO Polska | Cena do negocjacji

    Więcej

  • Bazy do jogurtu mrożonego

    Bazy do jogurtu mrożonego

    Szeroki wybór produków linii YOGOMEC - łatwych w użyciu baz do jogurtu mrożonego. EASY JOGURTGotowa mieszanka w proszku do przyrządzenia mrożonego jogurtu w maszynach GT firmy SPM lub w podobnych.Można z niej przygotować jogurt zarówno w postaci zbliżonej do granity, jak i...

    Oferta: sprzedam | producent: Kames / YOGOMEC | sprzedawca: Kames | cena netto: 0,00 zł

    Więcej

  • System załadowczo-rozładowczy Atlas

    System załadowczo-rozładowczy Atlas

    System załadowczo-rozładowczy Atlas został zaprojektowany dla piekarni małych i rzemieślniczych oraz dużych i przemysłowych. Proces ładowania ciasta na aparat załadowczy może przebiegać na kilka sposobów: • ręczne wykładanie ciasta z koszyków garowniczych bezpośrednio na taśmę, • ręczne rozładowywanie bocznych aparatów...

    Oferta: sprzedam | producent: Ibis | sprzedawca: IBIS | cena netto: 0,00 zł

    Więcej

  • Piec modułowy Ebo

    Piec modułowy Ebo

    Tradycyjne pieczenie z grzaniem górnym i dolnym. WIESHEU Ebo to piec modułowy oferujący tradycyjne pieczenie na kamieniu. Powlekana kamienna płyta zapewnia w przypadku każdego wyrobu perfekcyjnie przypieczoną skórkę. Efekt dopełnia piękny wygląd i duża pojemność. Duża szyba w praktycznym położeniu czyszczenia pozwala...

    Oferta: sprzedam | producent: Wiesheu | sprzedawca: Wiesheu Polska | cena netto: 0,00 zł

    Więcej

  • Zakwasy piekarskie Livendo

    Zakwasy piekarskie Livendo

    Preparaty oparte na zakwasie umożliwiają piekarzom wyróżnienie swoich wyrobów poprzez nadawanie im własnych, niepowtarzalnych cech wizualnych i smakowych, UNIWERSALNE Livendo jest wytworzone na bazie naturalnego zakwasu żytniego. Dzięki doborowi najlepszych składników otrzymujemy optymalny proces ukwaszenia w cieście i gotowym produkcie. Po dodaniu...

    Oferta: sprzedam | producent: Lesaffre | sprzedawca: Lesaffre | cena netto: 0,00 zł

    Więcej

  • Intens Puraslim CL

    Intens Puraslim CL

    Opatentowana innowacyjna technologia służąca do redukcji kosztu receptur ciast drożdżowych nawet o 12%* poprzez obniżenie dozowania lub całkowitą eliminację tłuszczu z receptury.Intens Puraslim CL umożliwia wypiekanie smacznych babek i placków drożdżowych, drożdżówek oraz tworzenie pączków o zredukowanej zawartości tłuszczu przy jednoczesnym...

    Oferta: sprzedam | producent: Puratos | sprzedawca: Puratos Polska Sp. z o.o. | cena netto: 0,00 zł

    Więcej

  • Mistrz Branży czerwiec 2022

    Mistrz Branży czerwiec 2022

    Dlaczego w Chlebio nie powstają bochenki z pszenicy? Jak stworzyć cukiernię od zera? Czy pasty do lodów są złe? W najnowszym wydaniu odpowiadamy na te pytania, a także przekonujemy, że róża to nie tylko nadzienie do pączków, desery mogą być zdrowsze,...

    Oferta: inne | producent: Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69 | sprzedawca: Mistrz Branży | Cena do negocjacji

    Więcej

  • Shake Pomorski

    Shake Pomorski

    Koncentrat służący do produkcji wyśmienitego mrożonego deseru mlecznego. Uzyskany z niego smakowity, ochładzający, na wpół zamrożony deser. Koncentrat należy połączyć z wodą w stosunku od 1:3 do 1:3,5 i zamrażać w specjalnym urządzeniu mroźniczym.Dla podniesienia walorów sakowych gotowego deseru można dodawać...

    Oferta: sprzedam | producent: Hurtownia Plus / AKO | sprzedawca: Plus Sp. z o.o. | cena netto: 0,00 zł

    Więcej

  • Lody świderki

    Lody świderki

    Koncentrat przeznaczony jest do produkcji tzw.lodów "amerykańskich", które w odróżnieniu od lodów "soft"są nienapowietrzone, bardzo zimne i twarde. Do produkcji tego typu lodów służą specjalne automaty, które mają możliwość mrożenia masy lodowej do -12oC. Koncentrat miesza się z wodą w stosunku 1:2. Dostępne...

    Oferta: sprzedam | producent: Hurtownia Plus / AKO | sprzedawca: Plus Sp. z o.o. | cena netto: 0,00 zł

    Więcej