Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Po godzinach

  • Nowy Mistrz Branży już dostępny!

    Nowy Mistrz Branży już dostępny!

    Justyna Sekunda o upartym dążeniu do celu i pukaniu do drzwi klienta premium. Aleksandra Gostomska i Paweł Ignaciuk o przekazywaniu historii i emocji w ciastkach. Tomasz Dudek o potędze inwestowania w siebie. A także: dziecko w lodziarni, papier waflowy na torcie i malina w cukiernictwie.

    Więcej

  • Rozkwit inspiracji z nowym Mistrzem Branży

    Rozkwit inspiracji z nowym Mistrzem Branży

    Odkrywamy fenomen cukierni Kaiser Patisserie. Odwiedzamy progi Akademii Umiejętności Inspiracja. Śledzimy tortowe trendy i zachwycamy się tortem 3D. Relacjonujemy mistrzostwa i prezentujemy młode talenty. Podpowiadamy jak zmniejszyć rachunki za prąd i dlaczego warto inwestować w eko opakowania. Czytajcie nowe wydanie MB!

    Więcej

  • Wiosna w cukierni i piekarni z nowym Mistrzem Branży

    Wiosna w cukierni i piekarni z nowym Mistrzem Branży

    Sernik idealny, czyli jaki? Jaką rolę jajko odgrywa w wypiekach? Wiosenne kwiaty z cukru krok po kroku. Historia piekarni Versailles. A na naszej okładce kobieta biznesu, która z branży reklamowej przerzuciła się na lukrowanie pierników. Branżowa Osobowość Roku - Agnieszka Krenc! Zapraszamy do lektury nowego Mistrza Branży.

    Więcej

  • Nowy rok, nowe wydanie Mistrza Branży

    Nowy rok, nowe wydanie Mistrza Branży

    Jaki kolor powinny mieć zarówno ściany jak i ciastka w 2023? Czy w czasach kryzysu warto inwestować w siebie i swój biznes? Z czego i gdzie się szkolić? A na naszej okładce - Sara Szal, właścicielka butikowej cukierni i bistro Mono.

    Więcej

  • Czas spełnionych życzeń - grudniowe wydanie Mistrza Branży

    Czas spełnionych życzeń - grudniowe wydanie Mistrza Branży

    Panettone na drożdżach czy zakwasie? Czy czosnek pasuje do cukru? Co przyniesie rok 2023? Jak funkcjonuje restauracja oparta na deserach? Dlaczego robienie paczek świątecznych to dobry pomysł dla lodziarni? A na naszej okładce najmłodszy laureat w historii World Chocolate Masters - Lluc Crusellas.

    Więcej

  • Mistrz to także uczeń - nowe wydanie Mistrza Branży

    Mistrz to także uczeń - nowe wydanie Mistrza Branży

    Czy absolwenci szkół gastronomicznych mają dobry start? Jak wykonać tort na 600 osób w 1-osobowej pracowni? Czy przekształcenie swojej działalności w spółkę dziś się opłaca? Czym różni się szarlotka od jabłecznika? I dlaczego warto dołączyć do nowo powstałego stowarzyszenia Rzemieślnik?

    Więcej