Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Po godzinach

  • Mamy to! „Mistrz Dekoracji” już jest

    Mamy to! „Mistrz Dekoracji” już jest

    17 czerwca 2016 r. z drukarni wyszedł „Mistrz Dekoracji” – czasopismo stworzone z myślą o tych, którzy – jak my – kochają cukierniczą sztukę dekoracji. Drodzy Czytelnicy, oddajemy w Wasze ręce pierwsze wydanie pisma, jakiego na polskim rynku jeszcze nie było. I na które tak długo czekaliśmy :)

    Więcej

  • Ambitne rzemiosło w czerwcowym wydaniu Mistrza Branży

    Ambitne rzemiosło w czerwcowym wydaniu Mistrza Branży

    W czerwcowym wydaniu "Mistrza Branży" piszemy: o żelaznych zasadach Sylwii Krębuszewskiej-Kozieł, umiejętności przewidywania i sukcesie żywieckiej Piekarni Cukierni Gałuszka. O rzemieślniczym pieczywie bezglutenowym Bogdana Smolorza. O kulturze żywieniowej, która pozwoli od nowa spojrzeć na sklepy firmowe piekarni i cukierni.

    Więcej

  • Piękna strona biznesu w majowym Mistrzu Branży

    Piękna strona biznesu w majowym Mistrzu Branży

    O czym marzą Kobiety Branży? O pasji do tortów artystycznych, polskich dekoratorkach oraz I Cake Festival Poland – rozmowa z Kingą Jakimowicz, właścicielką Pracowni Cukierniczej „Torcik”. O cukiernictwie niepokornym Renaty Martyny, polskich dekoratorkach w Londynie i najnowszych inspiracjach w tortach. Tylko w Mistrzu Branży!

    Więcej

  • Noworoczny Mistrz Branży: Z wyższej półki

    Noworoczny Mistrz Branży: Z wyższej półki

    Ile powodów do uśmiechu ma mistrz cukiernictwa Paweł Małecki? Jakie są kulisy powstania albumu "Wykwintne desery polskie"? Gdzie w Polsce spotkamy cukiernictwo z wyższej półki? Jaki twórczy ferment obserwujemy w piekarstwie na świecie i czy może się on przyjąć w Polsce? To i jeszcze więcej w noworocznym wydaniu "Mistrza Branży".

    Więcej

  • Nowy Mistrz Branży pod choinkę

    Nowy Mistrz Branży pod choinkę

    Jak uczynić tegoroczną Gwiazdkę jeszcze bardziej apetyczną? Sprezentuj sobie nowe wydanie Mistrza Branży pełne gwiazd cukiernictwa, niebiańskich słodkości i praktycznych porad, które uprzyjemnią czas świątecznych przygotowań, a potem zasłużonego odpoczynku.

    Więcej

  • Różne oblicza rzemiosła i tradycji w Mistrzu Branży

    Różne oblicza rzemiosła i tradycji w Mistrzu Branży

    Co łączy 100-letnią Piekarnię-Cukiernię T.J.D. Nowak w Brzeźcach, właścicieli małych piekarni w Sztokholmie i wirtuoza estetycznych form deserowych Jarka Nowakowskiego? Oprócz najnowszego wydania "Mistrza Branży" ich wspólnym mianownikiem jest szacunek do tradycyjnego rzemiosła.

    Więcej

  • Gorący wrześniowy numer Mistrza Branży!

    Gorący wrześniowy numer Mistrza Branży!

    Jaki jest najlepszy sposób na jesienne chłody i słoty? Nowy numer Mistrza Branży! Dostarczymy Wam wypieków – słodkich, wytrawnych i tych na twarzach – to za sprawą jeszcze gorących informacji z branży oraz listy atrakcji, jakie szykujemy na targi BAKEPOL!

    Więcej