Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Po godzinach

  • Mistrz Branży na Polagrę Tech, na bogato – blisko 150 stron!

    Mistrz Branży na Polagrę Tech, na bogato – blisko 150 stron!

    7 wywiadów, w tym rozmowa ze Sławomirem Korczakiem, obrotnym polskim cukiernikiem działającym w Meksyku. Ponad 20 artykułów, wśród nich gorący temat „Pieczywo w gastronomii”. I prawie 30 stron newsów, gdzie m.in. relacjonujemy Święta Chleba w Polsce. To wszystko złożyło się na 148 stron nowego Mistrza Branży.

    Więcej

  • Drugi numer Mistrza Dekoracji już dostępny!

    Drugi numer Mistrza Dekoracji już dostępny!

    Polski mistrz cukiernictwa -Tomasz Deker, królowa aerografu - Marielly Parra oraz mnóstwo tutoriali. Przeczytajcie, co czeka na tych, którzy swoją pracownię zaopatrzą w najnowsze wydanie Mistrza Dekoracji.

    Więcej

  • Mistrz Branży nie tylko na wakacje

    Mistrz Branży nie tylko na wakacje

    Współczesny chleb, ekologiczna piekarnia i modne eklerki - co łączy te trzy różne tematy? Konieczność zmiany myślenia! I do tej zmiany zachęcamy w wakacyjnym wydaniu Mistrza Branży.

    Więcej

  • Mamy to! „Mistrz Dekoracji” już jest

    Mamy to! „Mistrz Dekoracji” już jest

    17 czerwca 2016 r. z drukarni wyszedł „Mistrz Dekoracji” – czasopismo stworzone z myślą o tych, którzy – jak my – kochają cukierniczą sztukę dekoracji. Drodzy Czytelnicy, oddajemy w Wasze ręce pierwsze wydanie pisma, jakiego na polskim rynku jeszcze nie było. I na które tak długo czekaliśmy :)

    Więcej

  • Ambitne rzemiosło w czerwcowym wydaniu Mistrza Branży

    Ambitne rzemiosło w czerwcowym wydaniu Mistrza Branży

    W czerwcowym wydaniu "Mistrza Branży" piszemy: o żelaznych zasadach Sylwii Krębuszewskiej-Kozieł, umiejętności przewidywania i sukcesie żywieckiej Piekarni Cukierni Gałuszka. O rzemieślniczym pieczywie bezglutenowym Bogdana Smolorza. O kulturze żywieniowej, która pozwoli od nowa spojrzeć na sklepy firmowe piekarni i cukierni.

    Więcej

  • Piękna strona biznesu w majowym Mistrzu Branży

    Piękna strona biznesu w majowym Mistrzu Branży

    O czym marzą Kobiety Branży? O pasji do tortów artystycznych, polskich dekoratorkach oraz I Cake Festival Poland – rozmowa z Kingą Jakimowicz, właścicielką Pracowni Cukierniczej „Torcik”. O cukiernictwie niepokornym Renaty Martyny, polskich dekoratorkach w Londynie i najnowszych inspiracjach w tortach. Tylko w Mistrzu Branży!

    Więcej