Ciasteczka imbirowe

autor: Małgorzata Haggu – autorka bloga kulinarnego www.codojedzenia.pl
autor: Małgorzata Haggu – autorka bloga kulinarnego www.codojedzenia.pl
autor: Jurij Gorobczyszyn – pastry chef w restauracji Cucina w City Park Hotel & Residence w Poznaniu
autor: Dorota Zieleńska-Stępień – z wykształcenia farmaceuta i biotechnolog, z pasji cukiernik i dekorator.
autor: Dominika Muchalska – właścicielka cukierni „Legalne Słodycze” w Zabrzu.
autor: Justyna Osiecka-Sułek – autorka kulinarnego bloga bistromama.pl
autor: Anna Maria, Kucharnia
Anna Kamińska – autorka bloga www.KuchennymiDrzwiami.pl
autor: Adam Marszałek – kreator smaków w COCOart’s. Szkoleniowiec, od wielu lat związany z Barry Callebaut Polska.
autor, uczeń: Carmen Galwani, nauczyciel prowadzący: Ewa Olech
autor: Marek Sobkowiak – doświadczony cukiernik z wieloletnim stażem. Mistrz świata cukiernictwa, trzykrotny mistrz Polski w cukiernictwie i główny technolog KOMPLET Polska.