Sorbet cytrynowy infuzjowany rumiankiem z salsą morelowo-miodową
autor: Tomasz Szypuła
autor: Tomasz Szypuła
autor: Aleksander Zwieryńczyk, technolog firmy Sempre Group
autor: Prospona
autor: Braun
autor: Karol Łazarewicz-Pudłowski, technolog firmy Comprital Polska
autor: Jurij Gorobczyszyn
autor: Jurij Gorobczyszyn – Sous Pastry Chef w restauracji Cucina w City Park Hotel w Poznaniu.
autor: Mariusz Górecki – zastępca szefa cukierni w Cukierni Pavlowa w Luboniu.
autor: Michał Iwaniuk – Pastry Chef w Czekolada Cafe w Airport Hotel Okęcie w Warszawie.
Czym się różni drip i naked cake? Jak udekorować tort na wesele i czym zaskoczyć urodzinowych solenizantów? Dzięki naszemu przeglądowi tortów poznacie najmodniejsze techniki słodkiej dekoracji i zaskoczycie najbardziej wymagających klientów!