Kruche słodkości
autorzy, uczniowie: Mariola Zabielska, Zbigniew Strachota, nauczyciel prowadzący: Anna Matysiak
autorzy, uczniowie: Mariola Zabielska, Zbigniew Strachota, nauczyciel prowadzący: Anna Matysiak
autorzy, uczennice: Daria Anna Błaszkiewicz – ciasto drożdżowe, Karolina Kosińska – masa makowa, nauczyciel prowadzący: Anna Maria Chrin
autorzy, uczniowie: Karolina Górska: ciasto drożdżowe, Adrian Pomagier: masy makowa, nauczyciel prowadzący: Hanna Michalska
autor: Wojciech Rzepecki – mistrz cukiernictwa z Gdańska, szef produkcji sopockiej cukierni Capuccino Cafe
autor: Tomasz Szypuła – aktualny mistrz Polski w lodziarstwie, właściciel lodziarni „Pod Orzechem” w Baborowie
autor: Paweł Ochman – weganin, autor bloga Weganon, naukowiec
autorka: Paulina Reczkowska, czekolada-utkane.pl
autorka: Marta Bucior – Manufaktura Czekolady
autor: Mariusz Górecki – zastępca szefa cukierni w Cukierni Pavlowa w Luboniu
autor: Jurij Gorobczyszyn – pastry chef restauracji Cucina w City Park Hotel & Residence w Poznaniu