Cytryna, marcepan i czekolada
autorka: Justyna Kawiak, ukończyła cukierniczą szkołę Le Cordon Bleu w Londynie. Pracowała m.in. w luksusowym hotelu Ritz.
autorka: Justyna Kawiak, ukończyła cukierniczą szkołę Le Cordon Bleu w Londynie. Pracowała m.in. w luksusowym hotelu Ritz.
autor: Michał Turzyński – jego wizjonerstwo i poczucie estetyki można obserwować między innym w Centrum Kreacji Master Martini, gdzie jest jednym z wykładowców i technologów.
autor: Kruszwica / Akademia Mistrza
autor: Marek Sobkowiak – doświadczony cukiernik z wieloletnim stażem. Mistrz świata cukiernictwa, trzykrotny mistrz Polski w cukiernictwie i główny technolog KOMPLET Polska
autor: Piotr Nowak – mistrz cukiernictwa z wieloletnim doświadczeniem
autor: Braun
autor: Braun
autorka: Sylwia Grodzka-Haba – właścicielka cukierni Pani Foremka z Mysłowic
autor: Wojtek Rzepecki, szef produkcji Capuccino Cafe Sopot, ambasador marki Pregel w Polsce.
autor: Tomasz Szypuła, aktualny mistrz Polski w lodziarstwie, właściciel lodziarni „Pod Orzechem” w Baborowie