Wielkanocny mazurek stefankowy z percepanowym kremem

autor: Marek Sobkowiak – doświadczony cukiernik z wieloletnim stażem. Mistrz świata cukiernictwa, trzykrotny mistrz Polski w cukiernictwie i główny technolog KOMPLET Polska
autor: Marek Sobkowiak – doświadczony cukiernik z wieloletnim stażem. Mistrz świata cukiernictwa, trzykrotny mistrz Polski w cukiernictwie i główny technolog KOMPLET Polska
autor: Piotr Nowak – mistrz cukiernictwa z wieloletnim doświadczeniem
autor: Braun
autor: Braun
autorka: Sylwia Grodzka-Haba – właścicielka cukierni Pani Foremka z Mysłowic
autor: Wojtek Rzepecki, szef produkcji Capuccino Cafe Sopot, ambasador marki Pregel w Polsce.
autor: Tomasz Szypuła, aktualny mistrz Polski w lodziarstwie, właściciel lodziarni „Pod Orzechem” w Baborowie
autor: Maciej Wiśniewski – szef cukierni w warszawskiej firmie cateringowej „Bracia Wiśniewscy”
autor: Michał Iwaniuk, Pastry Chef w Czekolada Cafe w Airport Hotel Okęcie w Warszawie
autor: Jurij Gorobczyszyn – pastry chef w restauracji Cucina w City Park Hotel & Residence w Poznaniu