Nowe Drożdżowe od Credin
![Nowe Drożdżowe od Credin](http://mistrzbranzy.pl/public/artykuly-sponsorowane/206/5383/206_5383_19891_136x94.jpg)
Z Credi Drożdżowe Fresh przygotujesz aromatyczne kompozycje na wszelkie okazje - świąteczne wypieki, letnie ciasta drożdżowe z owocami, słodkie chlebki i bułeczki z makiem oraz włoskie babki typu Panettone i Colombo.
Z Credi Drożdżowe Fresh przygotujesz aromatyczne kompozycje na wszelkie okazje - świąteczne wypieki, letnie ciasta drożdżowe z owocami, słodkie chlebki i bułeczki z makiem oraz włoskie babki typu Panettone i Colombo.
Faworki, chrust, chruściki - różne są nazwy, ale jedna idea - ma być słodko, chrupiąco i tłusto.
Sernik to jedno z najchętniej wybieranych ciast przez Polaków. Równie chętnie zajadamy się mango. Dlaczego by nie połączyć tych smaków? Oto przepis!
Niewielkie słodkości w kolorowych barwach to idealne rozwiązanie na karnawał. Poznajcie recepturę na słodkie trufle Sebastiana Szmyda.
Polacy kochają makaroniki. Nie mniej, niż pierniki. A może w grudniu warto połączyć te dwa smakołyki? Przedstawiamy Wam świąteczną recepturę Krzysztofa Wysłuchy.
Na wigilijnym stole powinno się pojawić 12 potraw. A my, szanując tą tradycję, serwujemy 12 słodkich receptur na ten wyjątkowy czas w cukierni i piekarni.
Bez maku nie ma świąt! Spróbujcie tradycyjnego makowca według receptury Tomasza Korfela.
Lektura dla wszystkich, którzy chcą nauczyć się przygotowywania wszystkich rodzajów ciast. Omawiamy surowce, metody produkcji, skupimy się też na tym, co zrobić, aby wypieki zawsze się udawały. Uzupełnieniem teorii są tutoriale pokazujące etapy przygotowania poszczególnych ciast.
autor: Komplet Polska
W oczekiwaniu na spotkania w lokalach gastronomicznych dobrym pomysłem są pikniki na świeżym powietrzu. A w piknikowym koszyku nie może zabraknąć quiche. Oto pomysł na ten przysmak autorstwa Michała Rutkowskiego.