Tort wielkanocny

autor: uczniowie kl. III (specjalność cukiernik), Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Zofii Sękowskiej w Radzyniu Podlaskim
autor: uczniowie kl. III (specjalność cukiernik), Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Zofii Sękowskiej w Radzyniu Podlaskim
autorka: Karolina Musielak, Zespół Szkół Zawodowych nr 2 im. Powstańców Wielkopolskich we Wrześni
nauczyciel prowadzący: Dorota Kaczmarek
autor: Aleksandra Falkowska, Zespół Szkół Spożywczo-Gastronomicznych im. Jana Pawła II w Warszawie
nauczyciel prowadzący: Ewa Olech
autor: Carmen Galvani (IF technikum), Technikum Spożywczo-Gastronomiczne im. Jana Pawła II, Warszawa
nauczyciel prowadzący: Ewa Olech
autorka: Kinga Brataniec, Zespół Szkół Zawodowych im. K. Pułaskiego w Gorlicach
nauczyciel prowadzący: Lucyna Prorok
autor: Robert Główka, cukiernik w warszawskiej La Vanille
autorka: Agnieszka Komorowska, Every Cake You Bake (www.everycakeyoubake.pl)
autor: Łukasz Majchrowski, food2.pl
autor: Jurij Gorobczyszyn, Sous Pastry Chef w Restauracji Cucina w City Park Hotel w Poznaniu
autorka: Kamila Czajka, autorka bloga Ogrody Babilonu, www.ogrodybabilonu.pl