Baba migdałowa
autor: PLUS
autor: PLUS
Zobacz jakie receptury przygotowali na Wielkanoc nasi mistrzowie oraz uczniowie i głosuj na tą najlepszą! Razem wyłońmy Mistrza Wielkanocy!
Wielkanocne jaja z czekolady firmy Modecor. Zapraszamy do zobaczenia tutorialu.
autor: Kandy
Chleb od najdawniejszych czasów był podstawowym i najważniejszym pożywieniem ludzi. Składany jako ofiara bóstwom, darowany zmarłym był symbolem dobrobytu, zamożności, a także urodzaju i płodności oraz gościnności i przyjaźni. Wypiekany w specjalnych formach służył człowiekowi od narodzin do śmierci.
autor: Kamil Superson, Zespół Placówek Edukacyjno Wychowawczych w Lwówku Śląskim
nauczyciel: Mirosława Bełza
autor: Ewa Myszkowska, nauczyciel w Zespole Szkół Zawodowych im. K. Pułaskiego w Gorlicach
autor: Lucyna Prorok, nauczyciel w Zespole Szkół Zawodowych im. K. Pułaskiego w Gorlicach
autor: Kamil Superson, Zespół Placówek Edukacyjno-Wychowawczych w Lwówku Śląskim
nauczyciel: Mirosława Bełza
autorka: Aleksandra Dudek, klasa II a, RZSZ w Zamościu
nauczyciel : Bożena Witkowska