Szarlotka, pigwa i trawa żubrowa
![Szarlotka, pigwa i trawa żubrowa](http://mistrzbranzy.pl/public/artykuly-sponsorowane/32/3914/32_3914_13633_136x94.jpg)
autor: Michał Iwaniuk – Pastry Chef w Czekolada Cafe w Airport Hotel Okęcie w Warszawie.
autor: Michał Iwaniuk – Pastry Chef w Czekolada Cafe w Airport Hotel Okęcie w Warszawie.
Czym się różni drip i naked cake? Jak udekorować tort na wesele i czym zaskoczyć urodzinowych solenizantów? Dzięki naszemu przeglądowi tortów poznacie najmodniejsze techniki słodkiej dekoracji i zaskoczycie najbardziej wymagających klientów!
autor: PLUS
Zobacz jakie receptury przygotowali na Wielkanoc nasi mistrzowie oraz uczniowie i głosuj na tą najlepszą! Razem wyłońmy Mistrza Wielkanocy!
Wielkanocne jaja z czekolady firmy Modecor. Zapraszamy do zobaczenia tutorialu.
autor: Kandy
Chleb od najdawniejszych czasów był podstawowym i najważniejszym pożywieniem ludzi. Składany jako ofiara bóstwom, darowany zmarłym był symbolem dobrobytu, zamożności, a także urodzaju i płodności oraz gościnności i przyjaźni. Wypiekany w specjalnych formach służył człowiekowi od narodzin do śmierci.
autor: Kamil Superson, Zespół Placówek Edukacyjno Wychowawczych w Lwówku Śląskim
nauczyciel: Mirosława Bełza
autor: Ewa Myszkowska, nauczyciel w Zespole Szkół Zawodowych im. K. Pułaskiego w Gorlicach
autor: Lucyna Prorok, nauczyciel w Zespole Szkół Zawodowych im. K. Pułaskiego w Gorlicach