Chleb pabianicki na maślance

autor: Wiesław Bober, executive chef hotelu Fabryka Wełny w Pabianicach
autor: Wiesław Bober, executive chef hotelu Fabryka Wełny w Pabianicach
autor: Piotr Mielczarek – mistrz w zawodzie kucharza, szef kuchni w Restauracji Kantyna w Poznaniu
Znamy już wymiary idealnej kobiety. A jak powinien wyglądać pączek, który stanie się obiektem pożądania nawet tych, co są na wiecznej diecie? Ten na pewno nie powinien być chudy. Raczej tłusty i pełen słodkiego nadzienia. Ale czy to wystarczy? Tajniki powstawania idealnego pączka zdradzili nam mistrzowie tego smakołyku.
autor: Jabex
autor: KOMPLET Polska
autor: KOMPLET Polska
autor: KOMPLET Polska
autor: Aleksanda Samborek / Wypieki Oli. Domowa Cukiernia.
autor: Łukasz Łysiak, Zespół Placówek Edukacyjno-Wychowawczy w Lwówku Śląskim woj dolnośląskie
nauczyciel: Mirosława Bełza
autor: Sempre (Aleksander Zwieryńczyk-Technolog Sempre Group)