Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Receptury

  • Receptury na tłusty czwartek

    Receptury na tłusty czwartek

    Faworki, donuty, kruche ciasteczka, a przede wszystkim tradycyjne pączki i te z nietuzinkowymi polewami oraz nadzieniami! Poznajcie receptury na najsłodsze święto w ciągu roku! A także rady jak urządzić nie tylko Tłusty Czwartek, ale Tłusty Tydzień w piekarni i cukierni.

    Więcej

  • Ciasto biszkoptowe

    Ciasto biszkoptowe

    Kojarzy się z tortami. Charakteryzuje się lekkością, delikatnością, pulchnością i porowatością. Tematem tego wydania Kompendium Wypieków uczyniliśmy ciasto biszkoptowe, które – wbrew pozorom – jest znacznie bardziej uniwersalne.

    Więcej

  • Śródziemnomorskie bagietki

    Śródziemnomorskie bagietki

    Przy zakupie 90 kg mieszanki CHLEB ŚLĘŻAŃSKI, odbierz zestaw - 500 szt. torebek z logo akcji i zapakuj wyjątkowe śródziemnomorskie bagietki!

    Więcej

  • Sernik 3D

    Sernik 3D

    Poznaj wyróżnioną recepturę na efektowny sernik autorstwa Anety Sawczenko.

    Więcej

  • Nowe Drożdżowe od Credin

    Nowe Drożdżowe od Credin

    Z Credi Drożdżowe Fresh przygotujesz aromatyczne kompozycje na wszelkie okazje - świąteczne wypieki, letnie ciasta drożdżowe z owocami, słodkie chlebki i bułeczki z makiem oraz włoskie babki typu Panettone i Colombo.

    Więcej