Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Aktualności

  • Nadchodzący sezon szkoleniowy w Ashanti

    Nadchodzący sezon szkoleniowy w Ashanti

    Pizza bez glutenu, ciasta kruche, strudle, tradycyjny chleb, włoskie śniadania, a także jak organizować pracę i sprzedawać gotowe produkty - sprawdź bogaty przekrój szkoleń w Ashanti.

    Więcej

  • Kruszwica na Expo Sweet 2020

    Kruszwica na Expo Sweet 2020

    Skorzystaj z promocyjnej oferty na zakup produktów Kruszwica! Odwiedź stoisko hala 1, stoisko 10 w dniach 23-26.02.2020r. i złóż zamówienie.

    Więcej

  • Zadanie wykonane na 5.

    Zadanie wykonane na 5.

    5. miejsce na światowych mistrzostwach lodziarskich w Rimini to dla Polaków bardzo dobry wynik. Nasi reprezentanci dowiedli, że Polska ma najlepszych cukierników i lodziarzy na świecie.

    Więcej

  • Modna słodycz

    Modna słodycz

    W co ubrane będą … torty w 2020? Jakie motywy, kolory i smaki będą rządzić w ciastkach, deserach i tortach?Przejrzeliśmy strony internetowe,odwiedziliśmy słodkie pracownie i przeanalizowaliśmy instagramowe hashtagi, by dowiedzieć się, co będzie słodkim hitem tego roku.

    Więcej

  • Celny strzał

    Celny strzał

    Zazwyczaj tworzenie pralin to kilkuetapowa i wymagająca sztuka, która zajmuje sporo czasu. Może być inaczej, jeśli wdroży się technologię One Shot, pozwalającą przyspieszyć i ułatwić produkcję.

    Więcej