Tego lata KOMPLET ma pistacjowy smak
![Tego lata KOMPLET ma pistacjowy smak](http://mistrzbranzy.pl/public/artykuly-sponsorowane/196/6514/196_6514_24088_136x94.jpg)
Moda na pistacje nadal trwa i nic nie zapowiada jej szybkiego końca. Co sprawiło, że polscy konsumenci tak chętnie postawili na te orzechy?
Moda na pistacje nadal trwa i nic nie zapowiada jej szybkiego końca. Co sprawiło, że polscy konsumenci tak chętnie postawili na te orzechy?
Za co Polacy pokochali jagodzianki? Czym ustabilizować krem na zimno? Jak projektować słodkie stoły? Skąd się biorą alergie pokarmowe? Do czego dodawać szafranu? A na naszej okładce - influencerka, przedsiębiorczyni i właścicielka Tortowe Ciocho - Ewelina Ciosek.
Marka "u Lodziarzy" wprowadza rewolucję na lodowym rynku, wprowadzając nowość dedykowaną czworonożnym przyjaciołom – Łapsiaki, lody stworzone specjalnie dla psów. Bazując na najwyższej jakości składnikach i dbając o zdrowie zwierząt, Łapsiaki to nie tylko pyszne przysmaki, ale również wartościowe uzupełnienie diety.
W dobie cyfryzacji, kiedy internet stał się nieodłącznym elementem życia, pytanie, czy mały lokalny biznes potrzebuje strony WWW lub e-commerce, jest niezwykle aktualne.
Przedsiębiorstwo społeczne naturalnie.eco to producent opakowań i wyrobów tekstylnych z certyfikowanych tkanin naturalnych. Powstało w 2020 r. z potrzeby zmiany, wprowadzenia nowej jakości w obsłudze biznesu, wsparcia lokalnej społeczności oraz miłości do surowca i tradycji lniarskich regionu Przedgórza Sudeckiego.
Czyli wpływ profesjonalnego wyposażenia na gastronomiczny rynek pracy.
Włoska restauracja w Covent Garden oficjalnie stworzyła najwyższą na świecie wieżę tiramisu Rekordowy deser miał dwa metry wysokości i jest w całości jadalny.
Firma Mextra z dumą prezentuje cztery nowe modele krzeseł do restauracji, które podnoszą standardy w branży gastronomicznej. Te stylowe krzesła do restauracji nie tylko przyciągają wzrok eleganckim designem, ale także zapewniają niezrównany komfort, co sprawia, że goście chętnie wracają.
Zefirki to wyjątkowe słodycze, które charakteryzują się lekką, puszystą konsystencją i owocowym smakiem. Są popularne w krajach Europy Wschodniej i coraz bardziej doceniane na całym świecie. Dzięki delikatnej strukturze, stanowią doskonały dodatek do deserów, cieszą się też popularnością jako samodzielna przekąska.
Gdzie wybrać się na najlepszy obiad lub kolację? Gdzie zjeść najsmaczniejszą pizzę, burgera? Który kelner, barman i menedżer restauracji najlepiej odpowiada na potrzeby klientów? Na POLAGRZE zostaną ogłoszeni laureaci plebiscytu „Mistrzowie Smaku”. Na targach pojawi się więc kilkuset laureatów z całej Polski.