Tort "Piracki Skarb"

Praca zakwalifikowana do finału II Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych, ExpoSweet 2012
Autorzy: Aneta Andelt, Aleksandra Kajdanek
Nauczyciel/opiekun: Ewa Jatczak
Wsparcie: Firma Barry Callebaut
Praca zakwalifikowana do finału II Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych, ExpoSweet 2012
Autorzy: Aneta Andelt, Aleksandra Kajdanek
Nauczyciel/opiekun: Ewa Jatczak
Wsparcie: Firma Barry Callebaut
Praca zakwalifikowana do finału II Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych, ExpoSweet 2012
Autorzy: Michał Cybulski, Michał Karlikowski
Nauczyciel/opiekun: Wioleta Witkowska
Wsparcie: Firma BAKELS POLSKA Sp. z o.o.
autor: Pfahnl
Autor: Pfahnl
Autor: Berg Back
Praca zakwalifikowana do finału II Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych, ExpoSweet 2012
Autorzy: Mateusz Jurzec, Katarzyna Pęcek
Nauczyciel: mgr inż. Krzysztof Maciejowski
Wsparcie: Firma Prospona
Autor: Berg Back
Autorzy: Cukiernicy – technolodzy firmy PROSPONA Jerzy Brzozowski i Marek Tomaszek
Jutro pączkowe szaleństwo ogarnie Polaków, a dzisiaj w nocy ogarnie cukierników, którzy będą musieli zmierzyć się z ogromną produkcją. Dla wszystkich, którzy chcą zaoferować swoim klientom coś nowego, przyjaznego dla zdrowia, proponujemy sprawdzoną recepturę cukiernika Piotra Burzawy.