Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Linia do oblewania czekoladą

Nowoczesny system oblewania czekolada tworzą:
•    temperówka do czekolady – gwarancja jakości;
•    pas do oblewania czekoladą – oblewanie od góry, podlewanie od doły, krycie łączne,
•    tunel chłodniczy – od 4 m do 12 m długości w zależności od potrzeb i wydajności linii.

Oferujemy maksymalnie automatyczny proces produkcji wyrobów cukierniczych.

Zastosowanie rozwiązania firmy Pomati pozwala na konfekcjonowanie ciast, ciasteczek, babek, batonów itp. natychmiast po schłodzeniu w tunelu chłodniczym.

Linia do oblewania czekoladą gwarantuje uzyskanie ok. 6000 oblanych ciastek na godzinę.

 



BMC Polska Oferta: sprzedam
Producent: BMC POLSKA
Sprzedawca: BMC Polska
Stan: : nowy
Cena netto: 0,00 zł
Cena dotyczy: bd
Kup teraz