Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Polewy do lodów Terravita

Do oblewania lodów metodą zanurzenia lub natrysku w średnio- oraz wielkoprzemysłowych zakładach produkcyjnych.
Do oblewania lub dekoracji lodów oraz deserów lodowych w skali rzemieślniczej – manufaktury i lodziarnie.
Do oblewania lub dekorowania owoców mrożonych.
Do dekorowania chłodzonych ciast i tortów drip cake.

O ofercie posiadamy polewy lodowo-cukiernicze typu drip cake oraz polewy typowo lodowe

Polewy do lodów są półproduktami otrzymywanymi z głównie z tłuszczu kokosowego, masła kakaowego, kakao, cukru, mleka, naturalnych barwników i aromatów jak i obszernej grupy różnorodnych dodatków. Głównie są przeznaczone do oblewania lodów w nowoczesnych wysoce wydajnych liniach produkcyjnych (metody zanurzeniowe jak i natryskowe), ale równie dobrze sprawdzają się w manualnych technikach powlekania stosowanych w „sprzedaży ulicznej”. Charakteryzują się doskonałym smakiem, sugestywną barwą i optymalną zróżnicowaną lepkością, co pozwala na ich indywidualny dobór do konkretnego wyrobu.

Spełnienie wymagań stawianych półproduktom przeznaczonym na rynek wielkoprzemysłowy zapewnia ( w oparciu o posiadane certyfikaty systemów jakości ISO, HAACP jak i BRC) pełną gwarancję satysfakcji również klientom niedużych, regionalnych wytwórni lodów łącznie z maleńkimi ulicznymi punktami sprzedaży lodów.

Terravita Oferta: sprzedam
Producent: Terravita
Sprzedawca: Terravita
Stan: : nowy
Cena netto: 0,00 zł
Cena dotyczy: bd
Kup teraz