Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Mistrz Branży kwiecień 2022

Czekolada z fiołkiem i geranium, pokrzywa w cieście oraz chlebie, rzeźbienie tortów i ich przewożenie, lody z watą cukrową, ale też bez cukru.  A na naszej okładce laureaci I Mistrzostw Polski na Pralinę - Lesia Moroz i Krystian Sak. Zapraszamy do rozkwitającego ogrodu wiedzy i inspiracji w nowym Mistrzu Branży.

Życzymy smacznej lektury! Dajcie sobie rozkwitnąć tej wiosny!

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Jaskółki wiosny polskiego cukiernictwa – rozmowa z Lesią Moroz i Krystianem Sakiem
Idealne miejsce do spełniania matrzeń – rozmową z Idą Jeżółkowską
Makaroniki Monsieur Armanda – rozmowa z Armandem Chaillotem
Konkursowe motywacje, mitologiczne inspiracje – rozmowa z Łukaszem Roguskim

Mistrz produkcji Inspiracje torty i dekoracje
Koronkowa robota Moniki Konieczny
Jadalne dzieła sztuki – torty 3D
Jak bezpiecznie przewieźć tort?
Tort chałwowy z musem czekoladowym
Przegląd rynkowy dekoracji i akcesoriów

Mistrz produkcji Trendy lodowe
Lody okiem Szymona
Bazy lodowe – magia, która nie istnieje
Czego pragna lodozercy – trendy
Tluszcze w lodach
Za drzwiami Piekarni
Smakowite ziarna
Wiosenny superfood

Mistrz zarzadzania
Niewymuszona elegancja
Planowanie produkcji

Flash News

 

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

Mistrz Branży Oferta: inne
Producent: Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
Sprzedawca: Mistrz Branży
Cena do negocjacji