Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Mistrz Branży styczeń 2022

Jak buduje się smak kompletny? Dlaczego pracę zespołu warto zaczynać od wspólnej kawy? Czy pączki wegańskie mogą smakować tak samo dobrze jak te tradycyjne? I jak oraz gdzie warto się szkolić w Polsce! U progu nowego roku zmotywuj się do działania i zainwestuj w najważniejszą osobę w firmie - w siebie!

Styczeń to czas planowania inwestycji. Może już czas wymienić dotychczasowe sprzęty? Jakie akcesoria warto dokupić? Jak zredukować koszty? Zatrudnić kogoś nowego? Może warto wśród tych pytań zrobić też miejsce dla siebie? W końcu inwestycja w siebie to sprawa pierwszorzędna. To nie na nowym piecu, doskonałej miesiarce albo krajalnicy opiera się sukces twojej firmy!

 

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Tworząc smak kompletny – rozmowa z Tomaszem Szypułą
Ciastka tworzone w dobrej atmosferze – rozmowa z Barbarą Migdał-Bobrowską
Tłusty czwartek przez cały miesiąc
Wegańskie pączki od Starowiczów

Mistrz produkcji Receptury
Pączek Premium
Faworki
Oponki/Bellkule Choco
Kruche ciastka z nadzieniem morelowym
Pączki w polewie
Pączek na medal
Donuty
Quarkini Buttermilk/Donuty

Mistrz produkcji
Ciasteczko na dobry sen, czyli o kuchni konopnej
Pieczywo, które wywołuje emocje
Lody okiem Szymona
Robota dla Ribota – cz. 1

Mistrz zarządzania
Ulga na robotyzację
Rok 2022 będzie fioletowy
Kurs na sukces, czyli jak sprzedawać ciastka
Szkolenia – zainwestuj w siebie
Gdzie się szkolić w Polsce? Edycja 2022

Flash News


ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

Mistrz Branży Oferta: inne
Producent: Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
Sprzedawca: Mistrz Branży
Cena do negocjacji