Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Pasty do lodów Serena

Skoncentrowane pasty owocowe Serena to półprodukt do lodów rzemieślniczych. Ich podstawowym składnikiem są najwyższej jakości owoce. Pasty dodane do bazy lodowej nadają jej wyraźny smak i barwę.

W przypadku użycia świeżych owoców, dodanie niewielkiej ilości pasty, pomaga zniwelować różnice pomiędzy różnymi surowcami, podkreślając tym samym smak i kolor lodów.

Pasty Serena mogą być używane do produkcji lodów z automatu (po dodaniu do gotowej mieszanki). Będą odpowiednie do przygotowanie deserów lodowych, koktajli typu shake, lodów gałkowych.

Smaki:

  • truskawka
  • cytryna
  • czarna porzeczka
  • banan
Kandy Oferta: sprzedam
Producent: Kandy / Lauretta
Sprzedawca: Kandy
Stan: : nowy
Cena netto: 0,00 zł
Cena dotyczy: bd
Kup teraz