Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Polewy cukiernicze, nietransowe

Do oblewania ciast, tortów, rolad oraz drobnego pieczywa cukierniczego (rogale, pączki, eklery, donuty)
w skali rzemieślniczej.

Do oblewania wyrobów piekarskich i ciastkarskich (herbatniki, ciastka, markizy, pierniki, biszkopty
z galaretką) w skali przemysłowej.

Do oblewania korpusów cukierniczych o różnym kształcie: galaretek, pianek, bloków z miazgi
orzechowej, cukierków w skali przemysłowej.

Do oblewania owoców suszonych i bakalii w skali przemysłowej.

Do drażerowania drobnych korpusów cukierniczych.

Do formowania drobnych figurek i dekoracji cukierniczych.

Do barwienia i aromatyzacji w celu przygotowania polew kolorowych (dotyczy polewy białej).

 

Polewy:

Polewa o smaku Toffi
Polewa cukiernicza Bambo Prima
Polewa Mleczna
Polewa Biała
 
 

 


Terravita Oferta: sprzedam
Producent: Terravita
Sprzedawca: Terravita
Stan: : nowy
Cena netto: 0,00 zł
Cena dotyczy: bd
Kup teraz