Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Maestro GOLD frytura płynna

WYSOCE WYDAJNA I EFEKTYWNA KOSZTOWO
wszechstronna w zastosowaniu, gwarantuje 2x dłuższy czas smażenia w porównaniu do frytur palmowych i 4x dłuższy w porównaniu do smażenia na oleju rzepakowym

ZAPEWNIA NAJWYŻSZY KOMFORT PRACY
płynna forma, wytrzymała na wysokie temperatury z punktem dymienia >230oC, bezwonna

STWORZONA ZE SZCZEGÓLNĄ DBAŁOŚCIĄ O WALORY ŻYWIENIOWE
wyjątkowa kompozycja oleju z rzepaku i słonecznika  wysokooleinowego, bez tłuszczów uwodornionych i GMO, bogata w kwasy omega

ZASTOSOWANIE:
Do głębokiego smażenia: mięs, drobiu, ryb, owoców morza, frytek, panierowanych warzyw, pączków, faworków.

EFEKT:
Efektywna kosztowo, odpowiedzialna i nowoczesna kuchnia, która sprosta oczekiwaniom wymagających Klientów i zapewni komfort, bezpieczeństwo i wydajność pracy.

  • Minimum 2x dłuższy czas smażenia względem frytur palmowych i 4x dłuższy czas smażenia względem oleju rzepakowego.
  • Powyżej 70% korzystnych dla zdrowia i odpornych na wysokie temperatury jednonienasyconych kwasów tłuszczowych, bez tłuszczy uwodornionych i GMO.
  • Wysoki punkt dymienia – powyżej 230°C.
  • Obojętny smak i zapach frytury wydobywa naturalne bogactwo smaku i aromatu smażonych potraw.
  • Płynna forma obniża koszty użytkowania przyspieszając gotowość do pracy produktu, jednocześnie ułatwia bezpieczne filtrowanie tłuszczu.
  • Niska absorpcja tłuszczu przez smażone potrawy.
Kruszwica Oferta: sprzedam
Producent: Kruszwica
Sprzedawca: Kruszwica
Stan: : nowy
Cena netto: 0,00 zł
Cena dotyczy: bd
Kup teraz