Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Serena Variegato - do dekoracji lodów

Głównym zastosowaniem variegato jest przekładanie i dekorowanie lodów w kuwetach. Variegato ma lejącą konsystencję, ale po zamrożeniu robi się gęste.

Łącząc je z klasycznym smakiem lodów można stworzyć zupełnie nową kompozycję: np. do lodów śmietankowych dodając malinowe variegato. Dzięki temu uzyskuje się także fantastyczny efekt wizualny w postaci kolorowej spirali. Variegato można też mieszać z bazą lodową oraz użyć do dekoracji na wierzchu kuwety.


Zalety:

  • Półpłynna konsystencja ułatwia dozowanie
  • Nie zamarza w ujemnych temperaturach
  • Można używać w innych produktach cukierniczych i lodziarskich, np. żelki, nadzienia do pralin, semifreddo
  • Duża zawartość owoców oraz wyczuwalne kawałki owoców

 

Smaki:

  • malinowy
  • wiśniowy
  • brzoskwiniowy

 

Opakowania:
wiadro plastikowe 3 kg

Kandy Oferta: sprzedam
Producent: Lauretta
Sprzedawca: Kandy
Stan: : nowy
Cena netto: 0,00 zł
Cena dotyczy: bd
Kup teraz