Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Wałkowarka do ciast HERT-RC55 (manualna - kompaktowa)

● Zastosowanie: wałkowanie ciast francuskich, półfrancuskich, drożdżowych, kruchych, na pierogi, mas cukrowych i innych.

● Idealna dla małych zakładów produkcyjnych; piekarni, cukierni i zakładów gastronomicznych.

● Sterowanie za pomocą joystic-a.

● Ręczne schodzenie z grubości ciasta – specjalna sprężynowa dźwignia ze skalą mm.

● Stała prędkość taśmy 25 m/min.

● Zróżnicowana prędkość taśm podającej / odbiorczej (dyferencjał).

 

DANE TECHNICZNE:

● wymiary ramiona: 550x1000/1200 mm | prędkość taśmy: 0-25 mb/min.

● średnica walców: 60 mm | otwarcie walców: 0-38 mm | długość walców: 550 mm

● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc: 0,55 kW.

 

WYPOSAŻENIE:

● podstawa jezdna z blokowanymi kołami,

● manualny posypywacz mąką,

● łapacze ciasta,

● 2 wałki do zwijania ciasta.

 

----------

Menedżer Produktu

Piotr Kulik, tel. +48 507 088 502, e-mail: piotr.kulik@hert.pl

 

 

HERT Oferta: sprzedam
Producent: Hert
Sprzedawca: HERT
Stan: : nowy
Cena do negocjacji