Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Szkolenia cukiernicze, piekarskie, lodziarskie, dekora­torstwo cukiernicze, rzemieślnicze

Nazwa firmy/ośrodka szkoleniowego: Akademia Czekolady (Barry Callebaut)

Dane kontaktowe: akademia_czekolady@; barry-callebaut.com; tel. 42 683 77 95

Miejsce szkoleń: ul. Nowy Józefów 36, Łódź

Rok rozpoczęcia szkoleń: 2005

Zakres szkoleń: cukiernicze, piekarskie, lodziarskie, dekora­torstwo cukiernicze, rzemieślnicze

Rodzaj szkoleń: cykliczne

Tematyka: Szkolenia zarówno od podstaw jak i dla profesjonalistów - praliny formowane, krojone; wypieki, torty i tarty, podstawy pracy z czekoladą, desery na talerzu; szkolenia specjalistyczne jak np. rzeźby oraz szkolenia dopasowywane do indy­widualnych potrzeb klienta

Grupa docelowa: profesjonaliści

Wielkość grup szkoleniowych: 8-14 osób

Kadra szkoleniowców: Michał Kleiber, Adam Marszałek, Patryk Szczepański. Ambasadorzy: Andrea Camastra, Marcin Paździor, Paweł Małecki, Mariusz Buritta

Cena szkolenia: • 300 zł netto za 1-dniowe szkole­nie podstawowe - czekolada • 700 zł netto za 2-dniowe szkolenia tema­tyczne • Szkolenia specjalne - cena uzależniona od tematyki

Informacje dodatkowe: W cenie szkolenia: surowce, wyposażenie, pomoce dydaktyczne, catering. Po szkole­niu każdy uczestnik otrzymuje certyfikat ukończenia szkolenia z danej tematyki oraz stosowane receptury.

Barry Callebaut Polska Oferta: inne
Producent: Akademia Czekolady Barry Callebaut
Sprzedawca: Barry Callebaut Polska
Cena do negocjacji