Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Czekolada w cukierni. Wyroby rzemieślnicze jakości premium

dodano , bmc polska, materiał promocyjny

Oblewanie czekoladą, produkcja pralin, nadziewanych czekolad, czy też truffli teraz jest proste jak nigdy wcześniej. Poznaj temperówki do czekolady Pomati lidera na światowym rynku.

Temperówki do czekolady firmy POMATI  www.pomati.info.pl to profesjonalne urządzenia do szybkiego temperowania i oblewania czekoladą. Wyposażone w innowacyjne funkcje pozwalają skutecznie i w krótkim czasie temperować każdą czekoladę. Doskonale sprawdzają się w każdej cukierni i zakładzie produkcyjnym.

 

Pomati oferuje nowoczesne temperówki do czekolady https://www.pomati.info.pl/temperowka-do-czekolady o pojemności zbiornika od 9 kg do 50 kg

  • Wykonane ze stali nierdzewnej  w gat. 304.
  • Pojemność zbiornika od 9 kg do 50 kg
  • Podgrzewany stół wibracyjny
  • Programowane dozowanie lub manualne za pomocą pedału.
  • Podgrzewany zbiornik czekolady
  • Podwójny układ grzania zbiornika i spirali Archimedesa.
  • Demontowana spirala Archimedesa umożliwiająca łatwe czyszczenie urządzenia.
  • Opcjonalnie system do oblewania czekoladą
  • Akcesoria do dekoracji
  • Moc od 1,2 kW do 3,5 kW
  • zasilanie 400 V / 50 Hz

 

Dysponujemy własnym serwisem dostępnym praktycznie 24 godziny na dobę, a nasz zespół to grupa doświadczonych inżynierów i techników. Realizujących duże i małe projekty z naszymi klientami

https://www.pomati.info.pl/temperowka-do-czekolady

Kontakt: +48 506 691 996, biuro@bmcpolska.com