Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Spotkanie Piekarzy i Cukierników Śląskich w Ustroniu

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

9-10 lutego 2013 r. do Ustronia zjadą piekarze i cukiernicy ze Śląska. Organizatorem spotkania jest Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP z siedzibą w Izbie Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości
w Katowicach.

Urozmaicona tematyka wykładów przy dobrej kawie oraz interesujący plan spotkań integracyjnych jak co roku przyciąga rzesze śląskich rzemieślników. Co w tym roku zaplanowano podczas dwóch dni Spotkań - dzięki uprzejmości Pani Wiolety Król prezentujemy poniżej. 

9.02.2013 (sobota)

11.30-14.00 przyjazd do hotelu, zakwaterowanie

12.00-13.00 Zarząd Stowarzyszenia – spotkanie robocze: PREZENTACJE WŁASNE FIRM WSPÓŁPRACUJĄCYCH Z BRANŻĄ

Wykłady przy kawie i ciastku:

14.20   „Jakość mąki – zagrożenia i metody poprawy” – Jadwiga Rothkaehl

14.50   MILION DOLARÓW! Czyli jak wylansować swoją piekarnię w internecie – Miś&Tatarczyk

15.15   Przedstawienie sponsorów spotkania: Polmarkus, Lesaffre Polska, Savpol, Zeelandia, Modena, Baker, VISSAIL-POLIN

15.30   Nowości, trendy, szansa rozwoju oraz kierunki działania – przedstawią przedstawiciele firm zaprzyjaźnionych. Dyskusja.

16.30   Chata Grillowa – spotkanie integracyjne. Wino grzane, kiełbasa z rusztu.

18.00- 19.30 czas wolny. Hotel oferuje SPA- przygotowania do kolacji

20.00   Uroczysta kolacja połączona z zabawą. (Proszę nie zapomnieć o maskach karnawałowych).

10.02.2013 (niedziela)

08.00-11.00 Śniadanie

11.00-12.00 Nowe pomysły na business – dyskusja uczestników.

11.15 Wyjazd na Równicę autokarem (dla chętnych)

14.00 Obiad (dla chętnych) w cenie 40 zł za osobę – zgłoszenie w recepcji w dniu przyjazdu

16.00 Zakończenie

CENA UCZESTNICTWA: 250 zł/osoba

Komitet organizacyjny:

Wioletta Król, tel. 601 171 344, Wanda Brzęczek, tel. 604 090 00

Prosimy o potwierdzenie zgłoszenia do dnia 20 stycznia 2013 r.