9-10 lutego 2013 r. do Ustronia zjadą piekarze i cukiernicy ze Śląska. Organizatorem spotkania jest Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP z siedzibą w Izbie Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości
w Katowicach.
Podobne artykuły
Urozmaicona tematyka wykładów przy dobrej kawie oraz interesujący plan spotkań integracyjnych jak co roku przyciąga rzesze śląskich rzemieślników. Co w tym roku zaplanowano podczas dwóch dni Spotkań - dzięki uprzejmości Pani Wiolety Król prezentujemy poniżej.
9.02.2013 (sobota)
11.30-14.00 przyjazd do hotelu, zakwaterowanie
12.00-13.00 Zarząd Stowarzyszenia – spotkanie robocze: PREZENTACJE WŁASNE FIRM WSPÓŁPRACUJĄCYCH Z BRANŻĄ
Wykłady przy kawie i ciastku:
14.20 „Jakość mąki – zagrożenia i metody poprawy” – Jadwiga Rothkaehl
14.50 MILION DOLARÓW! Czyli jak wylansować swoją piekarnię w internecie – Miś&Tatarczyk
15.15 Przedstawienie sponsorów spotkania: Polmarkus, Lesaffre Polska, Savpol, Zeelandia, Modena, Baker, VISSAIL-POLIN
15.30 Nowości, trendy, szansa rozwoju oraz kierunki działania – przedstawią przedstawiciele firm zaprzyjaźnionych. Dyskusja.
16.30 Chata Grillowa – spotkanie integracyjne. Wino grzane, kiełbasa z rusztu.
18.00- 19.30 czas wolny. Hotel oferuje SPA- przygotowania do kolacji
20.00 Uroczysta kolacja połączona z zabawą. (Proszę nie zapomnieć o maskach karnawałowych).
10.02.2013 (niedziela)
08.00-11.00 Śniadanie
11.00-12.00 Nowe pomysły na business – dyskusja uczestników.
11.15 Wyjazd na Równicę autokarem (dla chętnych)
14.00 Obiad (dla chętnych) w cenie 40 zł za osobę – zgłoszenie w recepcji w dniu przyjazdu
16.00 Zakończenie
CENA UCZESTNICTWA: 250 zł/osoba
Komitet organizacyjny:
Wioletta Król, tel. 601 171 344, Wanda Brzęczek, tel. 604 090 00
Prosimy o potwierdzenie zgłoszenia do dnia 20 stycznia 2013 r.