Jak w teorii i praktyce działa system cool rising? Winkler Wachtel jak co roku przygotowuje dwudniowe seminarium dotyczące technologii chłodniczej. Najbliższy termin to 14-15 marca br.
Podobne artykuły
Zalety cool risingu są ogromne. Dzięki tej technologii można rozdzielić proces przygotowania produktów od ich wypieku i tym samym podnieść elastyczność pracy w piekarni. W efekcie też uzyskujemy produkty dojrzałe smakowo i stabilne. Z tego względu nie dziwi, że technologia chłodnicza wciąż budzi zainteresowanie.
W związku tym firma Winkler Wachtel organizuje w marcu kolejne dwudniowe seminarium. Dwa dni spotkania tradycyjnie połączy teorię i praktykę z zakresu cool rising, czyli systemu kontrolowanego rozrostu ciasta.
Termin i miejsce: 14-15 marca br.
Winkler Wachtel Polska Sp. z o.o.
ul. Kościerzyńska 12
51-416 Wrocław
tel. 71 326 10 78