Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Obróbka ciasta wg FRITSCH

dodano , muliti, materiał promocyjny

Wyborne pieczywo i pełnia smaku – najnowocześniejsza technologia firmy FRITSCH to synonim Państwa sukcesu rynkowego. Innowacyjne rozwiązania FRITSCH w zakresie obróbki ciasta są bowiem pionierskie pod każdym względem. Na całym świecie. Tyczy się to zarówno rzemiosła piekarniczego, jak i produkcji przemysłowej.

Portfolio obejmuje urządzenia od wałkownic, przez elastyczne linie półautomatyczne, po przemysłowe monolinie. Od wielu dziesięcioleci maszyny FRITSCH sprawdzają się na całym świecie w codziennych zastosowaniach. Cel: Delikatna obróbka ciasta, największa elastyczność i maksymalne bezpieczeństwo procesu. Także przy największej wydajności w trybie pracy ciągłej.

Znamy rynek i potrzeby naszych kreatywnych klientów. I od zawsze łączymy technologiczną wiedzę i rzemieślnicze umiejętności z naszą wielką pasją do ciasta i jego obróbki. W ten sposób powstają wyróżniające się doskonałą jakością maszyny do wydajnej i precyzyjnej produkcji najróżniejszych rodzajów pieczywa. Jednakowo w ilościach hurtowych i detalicznych.

Oferta FRITSCH >


przybliż >


Korzyści w skrócie


Delikatna obróbka ciasta zapewnia najwyższą jakość produktu
- Delikatna obróbka ciasta w trakcie całego procesu
- Unikanie niepotrzebnych naprężeń i zagęszczeń ciasta
- Wysoka dokładność ważenia i jakość produktów końcowych

Wysoka elastyczność
- Modułowa konstrukcja
- Szeroka gama produktów obejmująca liczne, specjalistyczne urządzenia dodatkowe
- Szybka i łatwa zmiana produktu bez użycia specjalnych narzędzi

Bezpieczny proces
- Przemyślana i trwała konstrukcja zapewniająca maksymalną wydajność w trybie pracy ciągłej
- Najwyższa precyzja gwarantująca maksymalne bezpieczeństwo procesu i dostępność maszyn
- Szybkie i łatwe korzystanie z funkcji dzięki intuicyjnej koncepcji obsługi

Wysoka wydajność
- Wysoka przepustowość przy zachowaniu stałej jakości produktu
- Szybkie i precyzyjne działanie komponentów
- Niewielka ilość wadliwych wyrobów