Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Konferencja „Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych”

dodano , Redakcja PS

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji PFPŻ ZP „Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych”. 1 marca 2018 r., Hotel Marriott, Warszawa

W programie m.in.:

  • Odpowiedzialność za wady jakościowe w procesie produkcji żywności.
  • Obniżanie zawartości akryloamidu w żywności w świetle nowych przepisów
  • Stosowanie substancji dodatkowych, aromatów i enzymów w produkcji żywności
  • HACCP w świetle aktualnych wymagań prawnych i wytycznych

 

Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

 

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl

25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”