Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Doskonalenie wrażliwości sensorycznej zespołu sensorycznego

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Sprawdź, jaka jest różnica między oceną organoleptyczną a sensoryczną? Co wpływa na wyniki analizy sensorycznej? Jak zdiagnozować daltonizm smakowy? Ile rozróżniasz barw? Więcej dowiesz się i przetestujesz podczas szkolenia organizowanego przez firmę JARS - 17 kwietnia!

Tylko w portalu Mistrz Branży znajdziesz tak szeroką ofertę szkoleń, konferencji i imprez organizowanych dla naszej branży. Tylko u nas te informacje są zamieszczane bezpłatnie, co gwarantuje Czytelnikom dostęp do wciąż aktualizowanych informacji.

Zachęcamy do codziennego przeglądania Terminarzu wydarzeń, w którym można znaleźć takie propozycje, jak ta o szkoleniu z doskonalenia wrażliwości sensorycznej zespołu sensorycznego.