Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Marcowe prezentacje lodowe „Le vie dell’eccellenza”

dodano , Redakcja MH, materiał promocyjny

Kolejny raz firma Prodotti Stella zaprasza na seminarium poświęcone prezentacji tegorocznych nowości oraz pomysłów związanych z ich promocją w lodziarni.

Początek sezonu lodziarskiego jak zwykle obfituje w wydarzenia związane z prezentacją nowych produktów organizowane przez producentów komponentów do lodów. Nie inaczej jest z firmą Prodotti Stella, która w ubiegłym roku ruszyła z projektem „Le vie dell’eccellenza” (Drogi do doskonałości). Ma on na celu poszukiwanie nowych niepowtarzalnych smaków świata, które zostaną później odpowiednio skomponowane i zawarte w lodach.

Z okazji tegorocznych Piłkarskich Mistrzostw Europy Prodotti Stella przy udziele technologów z Włoch przybliży nam receptury lodowych kompozycji związane z tym tematem.


Terminarz prezentacji:


13.03. Lublin
Hotel Kmicic
Zemborzyce Dolne 62


14.03. Rzeszów
Hotel Villa Riviera
Al. Sikorskiego 118

 
15.03. Kraków
CROWN PIAST HOTEL&PARK
ul. Radzikowskiego 109


16.03. Katowice
Siedziba firmy „CREAM”
ul. Kolejowa 17, Katowice

 

Początek prezentacji godz. 11.00

Przewidywane zakończenie godz. 14.00



Potwierdzenie przybycia telefonicznie lub drogą mailową u Przedstawicieli:

wradkowiak@prodottistella.it, 693 809 890

oraz rwarzecha@prodottistella.it, 609 708 720