Najwyższa jakość i wydajność; duża powierzchnia wypiekowa przy małej powierzchni podstawy.
Prosta, intuicyjna obsługa.
Równomierna, obejmująca całą szerokość komory wypiekowej, gwarantowana przez turbinę poprzeczną, bardzo wolna cyrkulacja powietrza zapewnia brak efektu wysuszania pieczywa podczas wypieku.
Wydajny system zaparowania z kaskadową wytwornicą pary zapewnia jej optymalną ilość przy pracy „wsad za wsadem”.
Takie warunki wypieku gwarantują uzyskanie najwyższej jakości produktu.
Zalety pieca Compact K:
- oszczędność energii nawet do 30% w porównaniu z tradycyjnym piecem obrotowym
- pełne wykorzystanie energii cieplnej spalanego paliwa tzn.:
temperatura spalin wychodzących z pieca jest tylko o 15°C wyższa od temperatury w komorze wypiekowej
- innowacyjne rozwiązanie akumulacji ciepła - gwarancją stabilności termicznej, a stabilna temperatura to lepsze warunki wypieku.
- wydajny system zaparowania
Firma Wachtel oddaje do Państwa dyspozycji absolutną nowość w postaci połączenia pieca obrotowego (zasilanego gazem lub olejem) ze zintegrowanyątechnologią wypieku STIR.
Dostępne modele:
- Compact 1.8 K
- Compact 1.10 K
Producent: Winkler Wachtel
Sprzedawca: Winkler Wachtel Polska
Stan: : nowy
Cena netto: 0,00 zł
Cena dotyczy: bd
Kup teraz