Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Przysmak świąteczny

Składniki:

500 g Fiorfiore Chocomufin - ciasto czekoladowe                       
200 g Jaja                       
180 g Premium Frit - tłuszcz słonecznikowo - palmowy                       
90 g Woda                       
4 g Cynamon                         
4 g Goździki                         
100 g Słonecznik prażony                       
100 g Ariba Fondente Gocce - kropelki czekoladowe                       
100 g Pestki dyni prażone                       
100 g Skórka pomarańczowa                       
100 g Rodzynki                       
30 g Sezam lub siemie lniane                       

Sposób przygotowania

Fiorfiore Chocomufin, jaja, Premium Frit, wodę oraz przyprawy korzenne wymieszać 3 minuty na średnich obrotach, a następnie dodać pozostałe składniki. Za pomocą worka cukierniczego szprycować ciasto na blaszkę wyłożoną papierem pergaminowym, posypać sezamem lub siemieniem lnianym i odpiec w temperaturze 200ºC przez 10 minut.

Master Martini Polska Oferta: inne
Producent: Master Martini
Sprzedawca: Master Martini Polska
Cena do negocjacji