Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Mistrz Branży grudzień 2021

To wydanie mocno pachnie piernikiem. Nic dziwnego, na okładce osoba, która przywróciła piernikowi właściwe miejsce w hierarchii - Iga Sarzyńska-Komorowska. A w tym wydaniu - świątecznie nacięte i noworoczne bochenki, witryna do schrupania, trendy żywieniowe 2022 i wiele innych inspiracji!

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Piernikowa królowa – rozmowa z Igą Sarzyńską-Komorowską
Włoska robota – rozmowa z Krzysztofem Kobylańskim
Zapach dobrego chleba – rozmowa z Karolem Żuberem

Mistrz produkcji Trendy Inspiracje
Nie odkładajmy inwestycji na później
Trendy 2022 vs. (post)pandemiczna rzeczywistość
Piernikowa sztuka Anny Piórkowskiej
Świąteczne nacięte bochenki
Dlaczego warto jeść pieczywo na dzień i w świąteczny czas
Chlebowe powitanie nowego roku
Świąteczny talerz obfitości – Bunter Teller i nie tylko
Tłuszcze w produkcji cukierniczo-piekarskiej
Lody okiem Szymona
Wzrost popularności pieczywa pakowanego w MAP

Receptury na święta
Smakołyki Mikołaja
Chleb żytni z jabłkiem
Zimowa drożdżówka
Bakaliowiec

Mistrz zarządzania
W tym roku święta będą białe
Witryna do schrupania

Flash News

 

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

Mistrz Branży Oferta: inne
Producent: Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
Sprzedawca: Mistrz Branży
Cena do negocjacji