Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Czekolada temperowana Bellaria

Biała 33%, mleczna 34,5%, deserowa 56,5%.
Czekolada gorzka 60, 70 i 77% kakao.

Do oblewania wyrobów ciastkarskich, piekarskich i galanterii cukierniczej, do formowania skorupek pralin, jako składnik musów czekoladowych, ganaszy oraz czekoladowych mas kremowych do przekładania tortów i rolad.

Zależnie od kompozycji i parametrów reologii, czekolady Bellaria, oferowane w postaci temperowanych kostek (4 i 10kg), stosowane mogą być do:

  • oblewania wyrobów piekarskich, ciastkarskich (typu biszkopt z galaretką, herbatniki, pierniki)
  • oblewania korpusów cukierniczych o różnym kształcie: galaretek, pianek, bloków z miazgi orzechowej, krajanek
  • do oblewania suszonych owoców typu śliwka kalifornijska, morela
  • do drażowania bakalii oraz drobnych korpusów cukierniczych
  • do formowania tabliczek, batonów, skorupek pralin
  • do ręcznego przygotowania dekoracji czekoladowych
  • jako dodatek do musów czekoladowych, ganaszy, mas kremowych do ciast i tortów
  • postać kostki jest również atrakcyjna jako monoporcyjna przekąska do kawy
Terravita Oferta: sprzedam
Producent: Terravita / Bellaria
Sprzedawca: Terravita
Stan: : nowy
Cena netto: 0,00 zł
Cena dotyczy: bd
Kup teraz