Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Krem termostabilny orzech laskowy

Do nadziewania ciast, ciastek, wyrobów piekarskich poddanych procesowi wypieku (w temperaturach 180–220°C). Wyroby, do których może być stosowany to: ciastka francuskie typu croissant, rogale drożdżowe, pączki, babeczki, muffiny, kruche ciastka zapiekane z nadzieniem. Odpowiedni do wypieków z ciasta francuskiego, półfrancuskiego, drożdżowego czy biszkoptowego. Nadaje się do mrożenia (zarówno przed jak i po wypieku), nie traci konsystencji i zachowuje wyśmienity smak.

Krem orzech laskowy 2% termostabilny to specjalistyczne rozwiązanie o szerokim zakresie zastosowań do produktów piekarskich i cukierniczych poddanych nadziewaniu a następnie wypiekowi. Krem o wyrazistym orzechowym smaku i delikatnej konsystencji wygodnej w dozowaniu. Idealny do nadziewania i wypieku ciast francuskich (croissanty), drożdżowch, oraz babeczek i muffin. Odpowiedni do zapiekania w ciastach zamkniętych oraz otwartych. Stabilny w produktach mrożonych, po wypieku których zachowuje swoją pierwotną kremową konsystencję oraz smak. Produkt dedykowane dla odbiorców przemysłowych oraz dla rzemiosła.

Polecamy również czekoladowy >

 

 

 

Terravita Oferta: sprzedam
Producent: Terravita / Bellaria
Sprzedawca: Terravita
Stan: : nowy
Cena netto: 0,00 zł
Cena dotyczy: bd
Kup teraz