Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Mistrz Branży wrzesień 2021

Czekolada, bajgle i cruffiny - w najnowszym wydaniu wgryzamy się w tematy, które mocno kojarzą się w jesienią i powrotem do szkoły. Oprócz tego częstujemy też nowinkami, takimi jak mąka z owadów. Szukamy makaronikowych inspiracji/. A z Ulą Stępniak rozmawiamy o tym, dlaczego wspieranie konkurencji jest lepsze, niż hejt.

 

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Twarda babka – rozmowa z Ulą Stępniak
Czekoladowe 30-lecie – rozmowa z Barbarą Borowicz
Czekoladę trzeba poznać od środka – rozmowa z Michałem Kleiberem
Smacznie, naturalnie, nieidealnie – jak u mamy – rozmowa z Dawidem Gryniewicze

Mistrz produkcji Inspiracje Trendy
Masło, mąka i wałek – jak powstaje cruffin
Makaronikowe boksy
Owady, nasz chleb powszedni?
Pieczywo na drożdżach i jego rola w codziennej diecie
Wgryzając się w bajgla
Nadal pozostajemy wierni tradycji rzemiosła
Bakeline – nowa seria pojemników na pieczywo i wyroby cukiernicze
Ciasto owsiane z dynią i kremem jogurtowym
Kreatywny sugarcrafting z Angeliką
Lody dla opornych – mleko w lodach
Lody Okiem Szymona

Mistrz zarządzania
Na straży bezpiecznej żywności
Ostatnie promienie słońca
Sprawny marketing w piekarni i cukierni

Flash News

 

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

Mistrz Branży Oferta: inne
Producent: Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
Sprzedawca: Mistrz Branży
Cena do negocjacji