Jak zdobywa się podium według Urszuli Barteckiej-Matuszewskiej i Karola Płachty? Do czego służy sweet truck, prócz rozwożenia ciastek? Czy Ciacho bez Cukru zawojuje polskie miasta? A oprócz tego modny cruffin, produkcja sorbetów, masa cukrowa latem i przegląd maszyn do piekarni oraz cukierni. Zabierz MB na urlop!
WYDANIE SPECJALNE, TYLKO CYFROWE
SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Tu powstaje najdroższy chleb świata – rozmowa z Juanem Manuelem Moreno
Piekarstwo jest tam, gdzie serce i uczciwość – rozmowa z Bogdanem Smolorzem
Dawno, dawno temu w starym młynie – rozmowa z Klemensem Podlejskim
Mistrz produkcji Inspiracje Trendy
Techniki zdobienia chleba
Kanapka musi być!
Wyzwanie: zdrowo i smacznie
Co nowego w piekarni – chlebowe trendy
Mistrz produkcji
Levor – IV generacja zakwasów
Jakość pamięta się o wiele dłużej niż cenę
Nowe warianty pieczywa ProBody
Rogalik nr 1 – croissant
Pieczywo chrupkie ProBody
Pieczywo odkryte na nowo – felieton
Gastronomia świętuje!
Ach, ten gluten!
Fenomen enzymów piekarskich
Jak otworzyć piekarnię?
Lokal otwarty na lato
Ferment + trispa = jakość i smak
Starożytna nowość – pszenica trispa
Rebread – drugie życie chleba
Czy(m) nam grozi GMO?
W poszukiwaniu chleba idealnego
Master Baker – promocja tradycyjnego pieczywa i piekarstwa
Flash News
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY
Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > (ten numer specjalny dostępny jest tylko w formie cyfrowej)
Producent: Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
Sprzedawca: Mistrz Branży
Cena do negocjacji