Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Linia automatycznego walcowania ciasta Canol

Linie Canol Compact Laminating przeznaczone są do automatycznego walcowania ciast drożdżowych (piekarskie i cukiernicze), francuskich i półfrancuskich.

Praca z wykorzystaniem ekstrudera „zero stress” lub ręczne wykładanie bloków ciasta. Podstawowa konfiguracja : walec prasujący, satelita, walec poprzeczny i kalibrator, przemysłowe posypywacze mąki. Skuteczna i delikatna redukcja grubości ciasta bez niszczenia struktury.

Powtarzalność wagi i jakości produktu przy zwiększonej wydajności. Sterowanie PLC z panelem dotykowym do programowania pracy i diagnostyki. Możliwość integracji z istniejącymi stołami roboczymi.



Italmarco Oferta: sprzedam
Producent: Italmarco
Sprzedawca: Italmarco
Stan: : nowy
Cena netto: 0,00 zł
Cena dotyczy: bd
Kup teraz