Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Wegańskie nadzienie z kiełków mung

Fasola mung jest źródłem wapnia, magnezu, żelaza, kwasu foliowego, białka, potasu i błonnika.

Pierwsza wzmianka o spożyciu kiełków fasoli mung pochodzi z okresu około 3000 pne w Chinach. To także pierwsza wzmianka o kiełkach i pędach roślin wykorzystywanych jako składnik pożywienia człowieka.

Oferujemy chruiące kiełki – płatku fasolu Mung

Bez dodatków E

Bogate żródło białek i błonnika

Szeroki wachlarz zastosowań

Łatwa i powtarzalna produkcja

 

 

 

 

Semix Sp.z o.o. Oferta: sprzedam
Producent: Semix
Sprzedawca: Semix Sp.z o.o.
Stan: : nowy
Cena netto: 0,00 zł
Cena dotyczy: bd
Kup teraz