Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Mistrz Branży maj 2021

Czy wegańskie cukiernictwo zdominuje branżę? Czym zastąpić w nim masło i jaja? Między innymi, na te pytania odpowiada gość naszej okładki, ekspert roślinnych słodkości - Patryk Szczepański. A oprócz tego - czas na owoce, lody dla opornych oraz tortowe S.O.S. Zapraszamy do lektury nowego apetycznego wydania!

 

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Wyzwaniem jest jakość – rozmowa z Patrykiem Szczepańskim
Tyle pysznego glutenu! – rozmowa z Roksaną Wiśniewską (Moxo Bakery)
Szczypta Francji w środku Łodzi – rozmowa z Sebastianem Andrzejewskim (Maison a.s.)

Mistrz produkcji Czas na owoce
Nie tylko wisienka na torcie – owoce w cukiernictwie
Sezon owocowy czas start
Kostka truskawkowa
Lody z ciasteczkową posypką
Truskawkowe marzenie

Mistrz produkcji
Na pomoc tortowi
Kreatywny sugarcrafting z Angeliką Chwyć
Lody okiem Szymona
Lody dla opornych – bazy
Różne strategie, różne postawy, różne koncepty
Bakeline – nowa seria pojemników na pieczywo i wyroby cukiernicze
Komendium wypieków – piernik
Produkty tailor-made, czyli jak szyjemy na miarę
Pokrój i zapakuj z linią Dovaina

Mistrz zarządzania
E-handel jednym z kluczowych elementów konkurencyjności
Ciemny – to nie dla mnie!

Flash News

 

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej >

Mistrz Branży Oferta: inne
Producent: Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
Sprzedawca: Mistrz Branży
Cena do negocjacji