Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Mistrz Branży marzec 2021

Wiosna, czyli Wielkanoc i lody! Właśnie te dwa tematy zdominowały najnowsze wydanie Mistrza Branży. Mateusz Karpiński  opowiada jak rzemiosło może funkcjonować na wielką skalę, Paweł Jafernik przywraca modę na lody cassate, a Hiszpania wyznacza ogólnoeuropejski trend na wyjątkowy smak, którego nie może zabraknąć w tym sezonie!

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Jakość rzemiosła w makroskali – rozmowa z Mateuszem Karpińskim
Lody na okrągło – rozmowa z Pawłem Jafernikiem
Zmączeni – spełnienie marzeń o dobrym chlebie

Mistrz produkcji
Włoskie Gelato mają konkurencję
Lodziarskie inspiracje
Słodkie pisanki 3D
Lody okiem Szymona
Inspiracje lodowe Sempre
Robota dla Ribota
Kreatywny sugacrafting Angeliki Chwyć
Komendium wypieków – ciasto obgotowywane
Glasbord® na ściany i sufity
Król wielkanocnego stołu – mazurek
Automatyzacja odpieku pieczywa

Wielkanoc z pomysłem - Receptury
Mazurek karmelowo-czekoladowy z musem pomarańczowym
Soczysta malina
Wiosenna monoporcja
Ciasto drożdżowe Ala Colomba
Ciasto bazowe
Wielkanocne babeczki Lemon Twist
Mazurek owsiany z bakaliami
Babka piaskowa bez pszenicy
Chleb z kogutem

Mistrz zarządzania
Nowy limit zawartości tłuszczów trans
System ERP w czasach kryzysu
Eko nie tylko od święta

Flash News

 

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej >

Mistrz Branży Oferta: inne
Producent: Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
Sprzedawca: Mistrz Branży
Cena do negocjacji