Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 15 - 21 cm), wysoki

Wysoki rant (14 cm) do pieczenia ciast.

Rant do ciast i tortów to doskonała alternatywa dla tradycyjnych blach do pieczenia. Nie ma dna, więc nie ogranicza nas do jednej średnicy (można ją regulować spinając boki specjalnymi, dołączonymi do zestawu spinkami), a ciasto wylewa się na dowolną powierzchnię wyłożoną pergaminem lub papierem do pieczenia.

Rant gwarantuje doskonale wypieczony okrągły biszkopt, o idealnie równych bokach. Pozwala na upieczenie ciasta o maksymalnej wysokości 14 cm i średnicy od 15 do 21 cm.

Rant wykonany jest z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Jest łatwy do utrzymania w czystości, nie rdzewieje i można go myć w zmywarce.

Rant należy myć w zmywarce. W przypadku mycia ręcznego należy używać miękkiej szmatki.

 

  • Średnica: 15 - 21 cm
  • Wysokość: 14 cm
  • Materiał: stal nierdzewna
  • Produkt objęty 5- letnią gwarancją producenta.
  • Producent: Dorosiowe Ranty
Dorosiowe Ranty Oferta: sprzedam
Producent: Dorosiowe Ranty
Sprzedawca: Dorosiowe Ranty
Stan: : nowy
Cena netto: 0,00 zł
Cena dotyczy: bd
Kup teraz